To je to što me zanima!

Voditeljica Jelena Pajić sprema svadbu: 'Bit će u krugu obitelji i prijatelja, jedan super tulum!'

Jelena i jazz glazbenik Petar zaručili su se nakon godinu dana veze, a sada se bliži njihov 'veliki dan'. Najvažnije im je da se na vjenčanju dobro zabave s najbližim ljudima, a Pajić još nije pronašla idealnu vjenčanicu
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Jelena Pajić (36) i njezin zaručnik, jazz glazbenik Petar, trenutačno imaju pune ruke posla oko priprema za vjenčanje, piše Večernji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par se zaručio nakon godinu dana veze, a iako inače ne priča mnogo o svom privatnom životu, Jelena je sada otkrila nekoliko pojedinosti o svadbi.

- Neki detalji već su zacrtani, neke tek trebamo osmisliti. Imamo vremena, htjela bih da planiranje prođe bez stresa. Petrovo i moje vjenčanje bit će u krugu obitelji i najdražih prijatelja. Jedino važno je da taj dan oni budu s nama i da to bude jedan super tulum - ispričala je.

PSIHOLOGINJA S MALIH EKRANA Voditeljica Antonija Ćosić: 'Ne dopuštam da me ražalosti sitna ljudska zloba i pogode propusti'

Jelena još uvijek nije pronašla idealnu vjenčanicu, pa je prava potraga tek očekuje, a vjenčanju se veseli i njezina obitelj. Voditeljicu i njezinog zaručnika ne zamaraju se pitanjima o prinovi, nego ih, kaže, puštaju da žive po svom.

Pajić zbog posla često putuje i izbiva iz kuće, a njezin budući muž ima sličan raspored. Ipak, voditeljica kaže kako se savršeno razumiju te da su uspjeli uskladiti svoje obaveze.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sarcasmo 10.01.2022.

    P'dobro...

  • netko iz 2 mase 10.01.2022.

    ista TS Daisy Taylor

  • 09.01.2022.

    Vec sam komentirala.., a zanima me i zasto to objavljuje u javnost? Nekad je to bilo samo za obitelj i prijatelje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare