To je to što me zanima!

Voditeljica smršavjela 20 kg: I ples uz šipku mi je pomogao...

Uz pravilnu prehranu, Martina vježba tri do četiri puta, a ponekad i pet puta tjedno. Također, ide na kružne treninge, a radila je i ples uz šipku uz koji je između ostalog formirala svoju figuru
Vidi originalni članak

HRT-ova novinarka i voditeljica Martina Validžić u dvije je godine izgubila 20 kilograma. Ovaj je rezultat postigla smanjenjem unosa ugljikohidrata i povećanjem unosa dobrih masnoća.

PET PITANJA ZA... Martina Validžić: ‘Ne štedim, kod mene je sve odmah i sad’

- Više od dvije godine hranim se prema principu opuštenog LCHF-a - smanjeni unos ugljikohidrata i povećan unos dobrih masnoća,  i uz to povremeno postim. Redovito kuham, pečem zdrave kruhove i slastice, a brza hrana ne dolazi u obzir - otkrila je Martina za Gloriju.

Uz pravilnu prehranu, Martina vježba tri do četiri puta, a ponekad i pet puta tjedno. 

- Imam sjajne trenere, i glazba koju puštaju odlična je. Kad čujem AC/DC, nema toga što ne bih mogla napraviti.  Osjećam se tada kao Rocky Balboa koji se priprema za meč - dodala je novinarka. 

Također, ide na kružne treninge, a radila je i ples uz šipku uz koji je između ostalog formirala svoju figuru. 

- Žene ne vježbaju na šipki zbog muškaraca, nije to puki seksepil. Tu se stječe žensko samopouzdanje, ali i ženska prijateljstva. U našem Klubu sretnih žena prvi sam put doživjela da u većoj grupi žena nema ljubomore, zavisti, kritičkog promatranja... Možda zato što ovdje doista svjedočimo nekoj vrsti čuda: žena koja je došla stisnuta, zakočena, s izrazitim manjkom samopouzdanja, s vremenom se iz ružnog pačeta pretvara u labuda - rekla je jednom prilikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 



 

 

 

 



 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • trtajun 03.03.2020.

    Vise sipka od 2 cola

  • Đibril 03.03.2020.

    I svakodnevni seks pomaže u gubljenju kila...

  • blue_screen 03.03.2020.

    Ili na šipki

Komentiraj...
Vidi sve komentare