To je to što me zanima!

Vogue zadarsku glumicu svrstao među najbolje odjevene glumce na filmskom festivalu u Veneciji

Glumica je u Veneciji promovirala 'Paunov raj', film talijanske redateljice Laure Bispure. Crvenim tepihom prošetala se u kreaciji hrvatske dizajnerice Lane Puljić
Vidi originalni članak

Glumicu Tihanu Lazović (30) talijanski časopis Vogue proglasio je jednom od najbolje odjevenih na crvenom tepihu 78. filmskog festivala u Veneciji.

Zadranka je prošetala crvenim tepihom u kreaciji hrvatske dizajnerice Lane Puljić, koja je za nju dizajnirala crne hlače visokog struka i kratki crveni sako koji je otkrivao leđa.

Glumica je sve upotpunila velikim naočalama i 'špic' štiklama. Na festivalu u Veneciji je Tihana promovirala 'Paunov raj', film talijanske redateljice Laure Bispure (44).

Osim Tihane, Vogue je pohvalio još nekolicinu poznatih osoba kao što su Adriana Lima, Kate Hudson, Kristen Stewart...

Tihana je u karijeri dobila brojne pohvale pa su je tako francuski filmski kritičari 2015. uvrstili na listu glumica s najboljim ulogama uz Charlize Theron, Jennifer Lawrence i Emmu Stone. Zvijezda je nagrađivanog filma 'Zvizdan' Dalibora Matanića koju je program European Shooting Stars 2016. uvrstio među deset najboljih mladih europskih glumaca.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare