To je to što me zanima!

Vojnički režim: Jennifer Lopez ujutro ustaje prije šest i vježba

Čim ustane iz kreveta, spremi se za trening i trči plažom dok nema previše ljudi. Opsjednuta je ljepotom i ne želi da joj se koža opusti, otkrili su susjedi pjevačice
Vidi originalni članak

Pjevačica se ponosi oblinama. Jennifer Lopez (42) svakog dana jede četiri manja obroka bogata proteinima. Kako bi usporila starenje i ubrzala metabolizam, pije samo ledeno hladnu vodu.

Ujutro se, poput vojnika, ustaje prije šest sati i vježba. Nakon ručka iz prehrane je u potpunosti izbacila ugljikohidrate. Kako bi zadržala vitku liniju prije spavanja radi trbušnjake.

- Čim ustane iz kreveta, spremi se za trening i trči plažom dok nema ljudi. Opsjednuta je ljepotom i ne želi da joj se koža opusti - otkrili su susjedi.

Najveća joj je podrška dečko Casper Smart (25). S plesačem redovito dvaput dnevno ide u teretanu i na jogu. Prije dvije godine, Jennifer je izjavila kako je tajna njezine ljepote u Dukanovoj dijeti. Objasnila je da je, pridržavajući se pravila, u tjedan dana izgubila četiri kilograma. Pjevačica je prekjučer dobila otkaz u “Američkom idolu”. Za mjesto sutkinje tražila je povišicu i dobila - košaricu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • antiprotiv 16.07.2012.

    Jadnica stvarno joj je tezak zivot. Cijeli sam se radni vijek dizala izmedju 5 i 6 u jutro pa vodila djecu u vrtic i skolu rintala ko stoka a da osim minusa na racunu nista nisam imala. Mislim da je njoj nesto lakse kaj ne?

  • pinkmode 16.07.2012.

    Zato i izgleda kako izgleda, iako je malo deblja nego bi trebalo.

  • deny-1 15.07.2012.

    ... i ja ustajem prije šest, zapravo oko 05.20. i idem na posao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare