To je to što me zanima!

Vojnikinju (19) su proglasili najljepšom ženom na svijetu

Prije dvije godine bila na trećem mjestu, prošle godine na drugom, a sada je ponosno na prvom mjestu. Trenutačno služi obvezni vojni rok u izraelskom zrakoplovstvu
Vidi originalni članak

Lista TC Candlera i Nezavisnih kritičara svake godine odabire naljepše lice. S kreiranjem te liste počeli su još 1990. godine te se na tom popisu često nađu nepoznata imena. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dečko je ostavio jer je bila bucmasta pa je postala Miss Velike Britanije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Titulu najljepšeg lica za 2020. godinu dobila je Yael Shelbia (19). 

- Nikad ni u čemu nisam bila prva... Jako je lijepo - rekla je Yael, koja trenutačno služi obvezni vojni rok u izraelskom zrakoplovstvu. 

Yael je, inače, manekenka i glumica te se zahvalila svima koji su glasali za nju. Na društvenim mrežama prati je gotovo milijun ljudi. Pojavila se u mnogo internacionalnih modnih kampanja. 

Ovo joj nije prvi put da se nalazi na listi najljepšeg lica. Prije dvije godine bila na trećem mjestu, prošle godine na drugom, a sada je ponosno na prvom mjestu. 

Shelbia je u vezi, kako pišu tamošnji mediji, sa sinom izraelskog milijunaša Brandonom Korffom (35), koji je deportiran iz Izraela jer je prekršio pravila karantene kada ju je tajno posjetio. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Hiroo_Onoda 03.01.2021.

    Većina muških komentara po pitanju njene ljepote su negativni. Možda imaju doma nekakvu ljepoticu od 120 ili 150 kila pa sad (niti sam ne znam zašto) daju negativni komentar. Možda im ta dok tipkaju čuči za vratom - tko zna? U svakom slučaju cura je više nego lijepa i ima samo 19 godina. Da nema niti grama šminke na sebi bila bi lijepa.

  • Komšija Gile 02.01.2021.

    Ja neću lagati meni se sviđa :)

  • Cirenac 02.01.2021.

    Napola umjetna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare