To je to što me zanima!

Voli da je prozirno: Nives Drpić se tušira samo u bijeloj majici

PREDAH ISPOD TUŠA Nives Celzijus Drpić na Twitteru je objavila provokativnu fotografiju na kojoj se tušira u bijeloj majici ispod koje ne nosi apsolutno ništa
Vidi originalni članak

Supruga nogometaša Dina Drpića (31) odnedavno na društvenim mrežama promovira odjeću marke 69 Celsius koju je dizajnirala. Pozirala je u svojim odjevnim kombinacijama koje je zasad moguće kupiti samo u Srbiji dok će se uskoro moći naručiti putem interneta te u nekim hrvatskim, njemačkim i grčkim dućanima. Nakon što je izreklamirala svoju liniju odjeće, na Twitteru je objavila i nešto seksepilniju fotografiju. Nives Drpić (31) pozirala je dok se tuširala s rukama u zraku u bijeloj majici ispod koje ne nosi ništa.

Njezin suprug Dino krajem godine se preselio u državu u jugoistočnoj Aziji gdje je potpisao ugovor s klubom u Bruneju, državici na Borneu dok je Nives s djecom, sinom Leoneom (7) i kćeri Taishom (5) ostala živjeti u Zagrebu. Supruga planira posjećivati u 10.500 kilometara udaljenoj državi do koje joj avionski let traje čak 36 sati.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • PatakVak 22.02.2013.

    ja se uopće ne tuširam,a hodam gol.

  • PatakVak 22.02.2013.

    a kad se tušira u žutoj???

  • Extra Ri 22.02.2013.

    Jel ova baš nikad neće naći nekakav posao da joj barem malo ubije vrijeme ako joj već novac nije potreban.

Komentiraj...
Vidi sve komentare