To je to što me zanima!

Voli perverzije: 'Seksam se tri puta dnevno, tako skidam kile'

Kupio sam ljuljačku koja visi sa plafona. Ona služi za vođenje ljubavi. A seks je odličan i za gubljenje kilograma. Skinuo sam već više od 20 i ne planiram se tu zaustaviti, priznao je folker
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Darko Lazić (28) tvrdi da je perverzan, pa često posjećuje seks-shopove i kupuje igračke koje koristi u krevetu. Folker voli eksperimentirati te je nedavno nabavio zanimljivo pomagalo, koje je odmah isprobao sa zaručnicom Marinom, piše Express.

- Kupio sam ljuljačku koja visi sa plafona. Ona služi za vođenje ljubavi. A seks je odličan i za gubljenje kilograma. Skinuo sam već više od 20 i ne planiram se tu zaustaviti. Volim perverzije. Ne nešto bolesno, samo ono što je u granicama normale. Ne krijem da mi je seks veoma bitan, pa koristim svaku priliku da vodim ljubav sa svojom partnericom. Imam seks tri puta dnevno – ističe Lazić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U posljednjih godinu i pol dana pjevač je proživljavao pakao nakon saobraćajne nesreće koju je doživio kada se iz grada Šapca vraćao u rodni Brestač. Zbog te je nesreće imao puno operacija, ali čini se kako mukama još nije došao kraj.

Folker je smanjio želudac, a prema pisanju srpskih medija, slijedi mu operacija ruke. Međutim, zbog velikog broja operacija, liječnici su odlučili da bi bilo najbolje operirati ga sljedeće godine. Darko se osjeća dobro, ali njegov organizam nije u stanju idućih godinu dana izdržati anesteziju. 

Lazić je trenutačno potpuno posvećen karijeri i obitelji, a pored toga ne želi zapostaviti svoje zdravlje. Želi da kao nekad bez ikakvih pomagala hoda pa zato uporno trenira, pliva i vozi automobil. Maksimalno je aktivan i pokretan. Također, uspio se okaniti poroka.

USKORO SLAVLJE Lazić planira smršavjeti 55 kila i oženiti osam godina mlađu...

- To je ružna stvar moje prošlosti. Nisam netko tko laže, pred svima sam priznao što sam radio. Ne znam tko se sa estrade ne drogira. Svi to koriste, a onda je samo Lazić narkoman. Uspio sam se toga riješiti i sad živim drugačijim životom. Sve sam promijenio i došlo je vrijeme da živim punim plućima - rekao je pjevač. 

- Zadovoljan sam kako publika reagira na moje nove pjesme, a atmosfera na nastupima je fenomenalna. To mi je najvažnije - zaključio je Lazić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 93

  • lorenapppp 07.03.2020.

    A ma tko misli da je ovo musko????Dokolicar!

  • Frank Sinatra 06.03.2020.

    Aha, s Desankom Šakić, zato i jesi tako nabildan hahahah! :D

  • kung fu panda 06.03.2020.

    E da mi je vidjet taj plafon koji izdrži tu tonazu sunce ti kalajisano lazljivo

Komentiraj...
Vidi sve komentare