Obavijesti

Show

Komentari 18

Lazić planira smršavjeti 55 kila i oženiti osam godina mlađu...

Lazić planira smršavjeti 55 kila i oženiti osam godina mlađu...
12

Srpski pjevač sa zaručnicom ima sina Aleksa, a sad planiraju svoju vezu okruniti brakom. Svečana ceremonija u crkvi, ali i pred matičarom biti će lipnju, najvjerojatnije istog dana kad će biti krštenje i prvi rođendan sina

VIDEO

Pjevač Darko Lazić (28) za srpske je medije jednom prilikom izjavio kako ne može usporediti svoju bivšu ženu sa sadašnjom zaručnicom, Marinom Gagić (20). Smatra kako je ona idealna žena za njega, iako je razlika između njih osam godina.

Srpski pjevač sa zaručnicom ima sina Aleksa, a sad planiraju svoju vezu okruniti brakom. Svečana ceremonija u crkvi, ali i pred matičarom biti će lipnju, najvjerojatnije istog dana kad će biti i krštenje i prvi rođendan sinčića. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:24

- Kod mene nema puno priprema, u stanju sam da u danu sve isplaniram. Ono što za sada znam je da će biti više od 800 gostiju, da ćemo angažirati tri ili četiri benda i da će slavlje trajati dva dana. Prvi put kad sam se ženio nisam imao veliku svadbu iako mi je to bila želja. Zato ću sad ispoštovati sve tradicionalne običaje - otkrio je Darko Lazić za Kurir.

Par je u vezi od svibnja 2018. godine, a zaručili su se početkom 2019. Lazić s bivšom suprugom Anom Sević (34) ima kći Lorenu (5), a taj brak okončao je 19. lipnja prošle godine. Rekao je kako se kaje što nije ranije završio taj brak. 

Osim vjenčanja, toga folk pjevač počeo se boriti s prekomjernom težinom nakon prometne nesreće koju je imao u listopadu 2018. Nakon toga je imao bolove u kukovima zbog čega su mu kilogrami počeli smetati. Nedavno je otišao pod nož i smanjio želudac. Sada je lakši za 15 kilograma nakon samo deset dana, pišu srpski mediji. Nakon 20 dana Lazić je otkrio da je smršavio još deset kila.

- S obzirom na višak kilograma nogu nikako nisam uspio da se oporavim i da mi je kuk trpio nedozvoljenu težinu, u razgovoru sa doktorima shvatio sam da ću problem riješiti jedino ako smanjim želudac. Od intervencije je prošlo manje od mjesec dana i smršavio sam 25 kilograma i ne planiram da stanem. Skinut ću još najmanje 30 kilograma - rekao je pjevač. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#familygoals💙

A post shared by Darko&Marina!❤️ (@_marina_gagic_) on

- Super je, ide lagano. Bilo je teško prvih pet, šest dana, ali za sada je sve u redu. Uz dijetu bi i fizički trebao biti aktivan, ali ja to nisam mogao jer mi je kuk počeo trpjeti zbog kilaže koju sam nabacio u vrlo kratko vrijeme. Mogao sam smršaviti na neki drugi način, ali to bi trajalo duže - ispričao je Darko.

Operacija je prošla bez ikakvih problema, trajala je oko sat vremena, a dan nakon operacije, pjevač je pušten kući. Pjevač je operaciju platio oko 19.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije