To je to što me zanima!

Voli zapaliti marihuanu, po guzi je prepoznaju, na dadilje troši milijune, a ima 2,7 mlrd. kuna

Kad ju je dio javnosti zamijetio, počela je pjevati klijentima u maminom frizerskom salonu. Na taj način je radila ono što je voljela, ali se i rješavala velike treme i straha od javnog nastupa
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Beyonce Giselle Knowles glazbom se bavi od malih nogu. Mnogi su prepoznali njezin talent od djetinjstva, a prve velike glazbene uspjehe postigla je krajem 1990-ih i to kao članica sastava Destiny Child. Uz Beyonce grupu su činile Kelly Rowland (40) i Michelle Williams (42). Zatim je krenula u izgradnju solo karijere, a danas gotovo da nema čovjeka na kugli zemaljskog koji je ne zna. 

POGLEDAJTE VIDEO: Beyonce u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

2003. izdala je debitantski album Dangerously in Love, koji je došao do laskave titule najuspješnijeg albuma godine i godinu dana kasnije nagrađen s pet Grammyja. Grupa Destiny's Childa raspala se 2005., a Beyonce je nastavila s uspješnicama. Prema Forbesu, teška je 440 milijuna dolara, što je oko 2,7 milijardi kuna. Danas glazbena diva slavi 40 godina. 

Rođena je u Houstonu u Teksasu, a njezin otac Mathew Knowles bio je prodavač medicinske opreme, a majka Tina Beyincé modni i frizerski dizajner i stilist. Tata je afroameričkog porijekla, dok majka ima afroameričkih, indijanskih i francuskih korijena. Pjevačica je ime dobila po majčinom djevojačkom prezimenu, kako bi se spriječilo izumiranje tog imena, jer je vrlo malo muških nasljednika imena Beyincé. 

Za repera Jay Z-ja (51) udala se 2008. godine i imaju troje djece; Blue Ivy (9) te 4-godišnje blizance Rumi i Sira. Blizance i stariju kćer znalo je čuvati čak šest dadilja. Navodno bi svaka od njih imala plaću od 100.000 dolara godišnje. 

Ipak, nikad nećete na njezinim društvenim mrežama naći fotografiju njezine svakodnevice u kojima bi pratitelje obavijestila kakve su joj aktivnosti toga dana u planu. I fotografije djece gotovo da i nema, objavila bi jedino ključne događaje poput trudnoće ili fotku s djecom da bi obznanila rođenje. 

'Becoming Beyoncé: The Untold Story', biografija je koju je prije šest godina napisao J. Randy Taraborrelli. Zahvaljujući njoj, mnogi su dobili uvid u njenu ambiciju i dugogodišnju želju da ostane uvijek profesionalna i očuva svoju privatnost. Prema toj knjizi, navodno je Beyoncé tu i tamo znala pušiti marihuanu, a jednom je upitala prijatelja zna li gdje može nabaviti 'osjećaj sreće'.

- Ma znaš, malo... stvari za pisce - govorila je pjevačica koja je tražila 'određene biljke'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':

Idi na 24sata

Komentari 30

  • MarjanaKrstavac 04.09.2021.

    Ok kao pjevacica ali kao osoba nije mi nesto kao skoro vecina pjevacica ,rijetko koje u holivudu mogu se naci da su zanimljive

  • hd 04.09.2021.

    aaaaaaa pusi marihuanu, pa dali ona zna da je to droga koja ti oduzima zivot...🤣🤣🤣🤣

  • zujan kradezejovski 04.09.2021.

    To je plus size i još 2 xxl ženturaca pa je glupo prema pravim ljepoticama govoriti da je ona nešto.nebi ni romobil naslonio na nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare