Obavijesti

Show

Komentari 30

Voli zapaliti marihuanu, po guzi je prepoznaju, na dadilje troši milijune, a ima 2,7 mlrd. kuna

Voli zapaliti marihuanu, po guzi je prepoznaju, na dadilje troši milijune, a ima 2,7 mlrd. kuna
14

Kad ju je dio javnosti zamijetio, počela je pjevati klijentima u maminom frizerskom salonu. Na taj način je radila ono što je voljela, ali se i rješavala velike treme i straha od javnog nastupa

VIDEO

Američka pjevačica Beyonce Giselle Knowles glazbom se bavi od malih nogu. Mnogi su prepoznali njezin talent od djetinjstva, a prve velike glazbene uspjehe postigla je krajem 1990-ih i to kao članica sastava Destiny Child. Uz Beyonce grupu su činile Kelly Rowland (40) i Michelle Williams (42). Zatim je krenula u izgradnju solo karijere, a danas gotovo da nema čovjeka na kugli zemaljskog koji je ne zna. 

POGLEDAJTE VIDEO: Beyonce u Hrvatskoj

Pokretanje videa...

JAHTA 01:28

2003. izdala je debitantski album Dangerously in Love, koji je došao do laskave titule najuspješnijeg albuma godine i godinu dana kasnije nagrađen s pet Grammyja. Grupa Destiny's Childa raspala se 2005., a Beyonce je nastavila s uspješnicama. Prema Forbesu, teška je 440 milijuna dolara, što je oko 2,7 milijardi kuna. Danas glazbena diva slavi 40 godina. 

destinys child 01-

Rođena je u Houstonu u Teksasu, a njezin otac Mathew Knowles bio je prodavač medicinske opreme, a majka Tina Beyincé modni i frizerski dizajner i stilist. Tata je afroameričkog porijekla, dok majka ima afroameričkih, indijanskih i francuskih korijena. Pjevačica je ime dobila po majčinom djevojačkom prezimenu, kako bi se spriječilo izumiranje tog imena, jer je vrlo malo muških nasljednika imena Beyincé. 

Za repera Jay Z-ja (51) udala se 2008. godine i imaju troje djece; Blue Ivy (9) te 4-godišnje blizance Rumi i Sira. Blizance i stariju kćer znalo je čuvati čak šest dadilja. Navodno bi svaka od njih imala plaću od 100.000 dolara godišnje. 

Ipak, nikad nećete na njezinim društvenim mrežama naći fotografiju njezine svakodnevice u kojima bi pratitelje obavijestila kakve su joj aktivnosti toga dana u planu. I fotografije djece gotovo da i nema, objavila bi jedino ključne događaje poput trudnoće ili fotku s djecom da bi obznanila rođenje. 

'Becoming Beyoncé: The Untold Story', biografija je koju je prije šest godina napisao J. Randy Taraborrelli. Zahvaljujući njoj, mnogi su dobili uvid u njenu ambiciju i dugogodišnju želju da ostane uvijek profesionalna i očuva svoju privatnost. Prema toj knjizi, navodno je Beyoncé tu i tamo znala pušiti marihuanu, a jednom je upitala prijatelja zna li gdje može nabaviti 'osjećaj sreće'.

- Ma znaš, malo... stvari za pisce - govorila je pjevačica koja je tražila 'određene biljke'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao