To je to što me zanima!

'Volimo te i nedostaješ nam... Dok se ne sretnemo ponovo...'

Iako ne znamo kako će izgledati naša budućnost, znamo da je život svakog od nas bolji zbog tebe. Hvala ti na tome. Volimo te i jako nam nedostaješ, stoji u objavi
Vidi originalni članak

Chester Bennington prije nekoliko dana oduzeo si je život u svojoj kući u Los Angelesu. Vijest o njegovoj smrti šokirala je i rastužila mnoge. Od glazbenika  se opraštaju prijatelji, kolege i obožavatelji diljem svijeta, a sada su se napokon oglasili i članovima njegovog Linkin Parka.

- Srca su nam slomljena. Valovi tuge i poricanja i dalje udaraju u našu obitelj dok pokušavamo shvatiti što se dogodilo. Dotaknu si toliko života, možda više nego što si mogao zamisliti - stoji na početku objave.

- Tvoj duh bio je zarazan. Ostavio si za sobom prazninu koja nikad ne može biti ispunjena - moćan, zabavan, ambiciozan, kreativan, nježan, darežljiv glas zauvijek će nedostajati u prostoriji - napisali su shrvani članovi benda.

- Iako ne znamo kako će izgledati naša budućnost, znamo da je život svakog od nas bolji zbog tebe. Hvala ti na tome. Volimo te i jako nam nedostaješ. Dok se ne sretnemo ponovo... - stoji na kraju objave.

Podsjetimo, Chester se borio s depresijom i ovisnostima. Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Talindu Ann Bentley i šestero djece. Bennington je bio blizak s pjevačem Soundgardena Chrisom Cornellom koji se objesio u svibnju. Na njegovom sprovodu pjevao je  'Hallelujah'. Chester se ubio na Chrisov 53. rođendan. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Demantiram 25.07.2017.

    Preko walkmana, linije, kompa do sada... Linkin Park je uvijek svirao. Chester tvoj glas je nezaustavljiv. Otišao, ali nije zaboravljen. Hvala Ti!

  • samoborac123 24.07.2017.

    Sada samo cekam da se javi ekipa koja ne razumije sto je depresija i sto su mentalne bolesti i da ga pocnu nazivat kukavicom i slabicem. Ismijavate li ljude koji umru od raka jer im tijelo nije bilo dovoljno jako da ga prebrode? Kao dijete je bio seksualno iskoristen od starijeg muskog obiteljskog prijatelja, sa 11 su mu se roditelji rastali i prvi put je probo drogu, sto dijete od 11 godina zna? Borio se s tim demonima 20+ godina, ali svejedno je uspio napravit muziku koja je obiljezila cijelu generaciju mladih, nasmijavao je sve oko sebe, pomagao potrebitima sa cijelim bendom kroz Music for relief program, bio dobar muz, dobar otac, jesu li to odlike slabica? Hvala ti na svim pjesmama, utjecao si i ti i bend u pozitivnom smislu na moj zivot u zadnjih desetak godina koliko te slusam.

  • 24.07.2017.

    rip

Komentiraj...
Vidi sve komentare