Obavijesti

Show

Komentari 20

'Volimo te i nedostaješ nam... Dok se ne sretnemo ponovo...'

'Volimo te i nedostaješ nam...  Dok se ne sretnemo ponovo...'
1

Iako ne znamo kako će izgledati naša budućnost, znamo da je život svakog od nas bolji zbog tebe. Hvala ti na tome. Volimo te i jako nam nedostaješ, stoji u objavi

VIDEO

Chester Bennington prije nekoliko dana oduzeo si je život u svojoj kući u Los Angelesu. Vijest o njegovoj smrti šokirala je i rastužila mnoge. Od glazbenika  se opraštaju prijatelji, kolege i obožavatelji diljem svijeta, a sada su se napokon oglasili i članovima njegovog Linkin Parka.

- Srca su nam slomljena. Valovi tuge i poricanja i dalje udaraju u našu obitelj dok pokušavamo shvatiti što se dogodilo. Dotaknu si toliko života, možda više nego što si mogao zamisliti - stoji na početku objave.

- Tvoj duh bio je zarazan. Ostavio si za sobom prazninu koja nikad ne može biti ispunjena - moćan, zabavan, ambiciozan, kreativan, nježan, darežljiv glas zauvijek će nedostajati u prostoriji - napisali su shrvani članovi benda.

- Iako ne znamo kako će izgledati naša budućnost, znamo da je život svakog od nas bolji zbog tebe. Hvala ti na tome. Volimo te i jako nam nedostaješ. Dok se ne sretnemo ponovo... - stoji na kraju objave.

Podsjetimo, Chester se borio s depresijom i ovisnostima. Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Talindu Ann Bentley i šestero djece. Bennington je bio blizak s pjevačem Soundgardena Chrisom Cornellom koji se objesio u svibnju. Na njegovom sprovodu pjevao je  'Hallelujah'. Chester se ubio na Chrisov 53. rođendan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...