To je to što me zanima!

Vozio je pijan: Depardieu uzeli vozačku, mora platiti 4000 eura

Glumac, koji trenutačno živi u Rusiji, prvo je trebao dobiti kaznu od 10 mjeseci zabrane upravljanja vozilom, ali umanjili su je. Nije bio na izricanju presude na sudu
Vidi originalni članak

Francuski glumac nije se pojavio na sudu u Parizu kako bi čuo presudu za vožnju u pijanom stanju. Gerardu Depardieu (64) su na šest mjeseci oduzeli vozačku i mora platiti 4000 eura kazne.

Glumac, koji trenutačno živi u Rusiji, prvo je trebao dobiti kaznu od 10 mjeseci zabrane upravljanja vozilom, ali umanjili su je.

Zvijezda francuskih filmova prošle godine u studenom pijan je vozio skuter, pao i ozlijedio lakat. Priveden je nakon što je pao na policijskom alkotestu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Frenchgirl 21.06.2013.

    Da dodje kod nas bio bi rame uz rame jednom našem pjevaču poznatom po takvim ekscesima..mnogi su našeg "egzibicionistu hvalili",kralj,legenda i ne znam kaj sve ne a on se na to sve samo smješka i daje intervuje kako neće popiti ni kap alkohola više i onda izadje za tjedan dana članak u novinama kako je opet uhvaćen pijan u vožnji,samo kaj se zna kako pojedine ustanove rade,kazna ovisi o nulama na računu i prezimenu koje nosiš,isti je kao i ovaj,pijanac i treba im oduzeti zauvijek vozačku,neće biti mirni dok nekoga ne ubiju,a onda će biti kasno za kajanje.

  • chelseaMG 21.06.2013.

    da je takvih kazna kod nas, bilo bi manje nesreća i manje ludih vožnji.

  • Galeb i ja 21.06.2013.

    Iz Francuske je pobjegao jer nije platijo porez a Rusi ce ga loviti zato sta stalno vozi pijan.Da dode u Hrvatsku bio bi premijer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare