To je to što me zanima!

Vraća nam se Luke Skywalker! Trailer novih 'Ratova zvijezda'

Za Marka Hamilla, koji je utjelovio lika Lukea Skywalkera, koji se samo nakratko pojavio na kraju nastavka 'Sila se budi', očekuje se da će imati mnogo veću ulogu u 'Posljednjem Jediju'
Vidi originalni članak

Fantastična vijest za sve fanove 'Ratova zvijezda'. Disney i Lucasfilm pustili su u petak prvi trailer novog nastavka iz serijala, 'Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi'. Riječ je o osmom nastavku franšize i nastavku filma iz 2015. 'Sila se budi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Scenarist i redatelj 'Posljednjeg Jedija' je Rian Johnson, a Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o ponovit će svoje uloge u novom nastavku. Za Marka Hamilla, koji je utjelovio lika Lukea Skywalkera, koji se samo nakratko pojavio na kraju nastavka 'Sila se budi', očekuje se da će imati mnogo veću ulogu u 'Posljednjem Jediju'.

Od novih lica koji se priključuju serijalu tu su Benicio del Toro i Laura Dern. Valja napomenuti kako je dio filma sniman u Dubrovniku.

'Posljednji Jedi' dolazi u kina 15. prosinca 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 16.04.2017.

    Prvo clanak od a do z prepisan sa indexa, a drugo to nije trailer nego teaser

  • 15.04.2017.

    Ma što se on ima vraćati! Znam ga već dvadeset godina i nikad piće nije platio. Svaki put kad vidi da konobar dolazi s računom pobjegne u WC i kaže da mu je "sila".

  • John Doe Jr. 15.04.2017.

    a hoće li glumiti ivo gregurović ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare