To je to što me zanima!

Vraća se 'Ples sa zvijezdama'. Natjecat će se i Sonja Kovač...

Još se ne zna tko će na Novoj TV zamijeniti Duška Ćurlića i Barbaru Kolar, koje su gledatelji navikli gledati u voditeljskim ulogama ovog showa, ali zna se da će plesati Sonja Kovač i Davor Garić
Vidi originalni članak

Dobro poznati TV show javnu televiziju zamijenit će komercijalnom te ćemo nove plesne epizode pratiti na Novoj TV od ožujka. Zanimljivo, u isto vrijeme HRT će ponovno početi s emitiranjem showa Zvijezde pjevaju pa zainteresiranim gledateljima ovog proljeća neće nedostajati ni pjesme ni plesa. 

NA PROLJEĆE 2019. Vraća se 'Ples sa zvijezdama'. Bez legendarne Milke Babović

Još se ne zna tko će na Novoj TV zamijeniti Duška Ćurlića (50) i Barbaru Kolar (48), koje su gledatelji navikli gledati u voditeljskim ulogama ovog showa, ali već se znaju imena nekih od natjecatelja iz svijeta poznatih, piše Slobodna Dalmacija. Tako će, po njihovim tvrdnjama, u plesnom TV showu nastupiti nekadašnja pjevačica i glumica, a danas prvenstveno prepoznata kao influencerica, Sonja Kovač (34), a svoje plesne pokrete demonstrirat će i glumac, pjevač te novinar IN Magazina, Davor Garić (37). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekad popularni TV show na HRT-u se emitirao od 2006. do 2013. godine, a u posljednjoj sezoni titulu najboljeg plesnog para osvojili su Mislav Čavajda (38) i Petra Jeričević (27), koji su u finalnoj emisiji nadmašili Ornelu Višticu (29) i Marka Hercega. 

Fatalna ljepotica više ne skriva dečka, objavila je zajedničku fotku iz skupocjenog automobila!

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Alex73 30.01.2019.

    Huraaaaaaa!

  • volim hrvatsku 22.01.2019.

    Tko je ta Sonja, nikad čula?

  • Iskrena mala 22.01.2019.

    Sonja mi ima predivnu haljinu .............

Komentiraj...
Vidi sve komentare