To je to što me zanima!

Vratila se 'najgora pjevačica na svijetu': Gdje je bila Rebecca?

Život mlade pjevačice se nakon hita 'Friday' 2011. pretvorio u pakao. Primala je brojne uvrede na račun svog pjevanja i lakih nota, a prijetili su joj i smrću
Vidi originalni članak

Pjevačica Rebecca Black (20) izgleda bolje nego ikada. Objavila je fotografiju u crvenom kupaćem kostimu i pokazala da je odrasla te da joj 'zli jezici' s kojima se godinama bori ništa ne znače.

Black se 2011. godine hitom 'Friday' zauvijek upisala u povijest Youtube-a. Rebecca je tada imala samo 13 godina i postigla nevjerojatnu popularnost. Video je u par tjedana pregledalo preko sto milijuna ljudi.  Ipak, život mlade pjevačice tada se pretvorio u pakao.

Za nju je slava imala i mračnu stranu jer je pretrpjela mnoge uvrede na račun njenog pjevanja i lakih nota. Primala je i prijetnje smrću. 

Rebecca je kroz naredne godine objavila još nekoliko pjesama, no ni jedna nije dosegla razmjere 'Fridayja', iako 'Saturday' ima gotovo 30 milijuna pregleda.

Prije godinu dana Rebecca se posvetila svojem YouTube kanalu gdje i dalje redovito objavljuje nove pjesme. Ostala je jako pozitivna i savjetuje tinejdžere kako da se nose s vršnjačkim maltretiranjem i mladenačkim problemima.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kristina8 07.06.2018.

    Nije ni cudo da su joj prijetili i izrugivali se. Pjesma je teski ocaj a glas je tolko iritantan da mu ni nasa Ava ne moze konkurirati.

  • wtfcrouk 07.06.2018.

    "najgora pjevačica"? Osim te šugave pjesme koju je osmislila "producentska kuća" zato da uzme novce njenim roditeljima ona ima ok pjesme i super glas. Malo se više raspitajte o ćemu pišete i prestanite senzacionalizirati članke.

  • 07.06.2018.

    Slađa od naše "next big thing" Antonele Doko 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare