To je to što me zanima!

Vratila se: Nasmiješena Kim s kćeri pozira u kostimu princeze

Kardashianka na fotografijama izgleda sretno, a ona i njena djeca nose kostime za Noć vještica. Baka Kris Jenner je jednu od ‘fotki’ podijelila na svom Instagramu
Vidi originalni članak

Iako se nije pojavljivala na društvenim mrežama tjednima, nove fotografije Kim Kardashian (36) pojavila su se na njenoj službenoj stranici koju sada umjesto Kim uređuje njen brat, Robert (29). 

Starleta na fotografijama izgleda sretno, a ona i njena djeca nose kostime za Noć vještica. Baka Kris Jenner (61) je jednu od ‘fotki’ podijelila i na svom Instagramu.

- Znate koliko Kim voli Noć vještica. Nije mogla razočarati North koja je bila oduševljena kostimom princeze Jasmine – objasnio je Rob. Malenog Sainta, Kim je odjenula u kostim Aladina. 

Podsjetimo, starleta je prošlog mjeseca opljačkana u pariškom apartmanu. Ukraden joj je nakit u vrijednosti 107,2 milijuna kuna. Policija još istražuje slučaj, a napadači nisu pronađeni.

Sama Kim se još uvijek nije oglasila na društvenim mrežama, a prema pisanju američkih medija, starleta se odlučila promijeniti te prestati objavljivati detalje iz svog privatnog života. 

 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • jdn 13.11.2016.

    na donjoj slici su dvije dobre guzate dame, tko su doticne i gdje ih semoze naci??

  • Cukrena 12.11.2016.

    Sve je kod njih proračunato...pa tako i ovaj ''odmor''..povlačenje iz javnosti...ahaa... kako bi to samo preživjeli na duže staze.

  • Iskrivljena antena 12.11.2016.

    Dobra joj kćer bolja od mame a nije ni mama za baciti, trojac u hotelskoj sobi, mama na lijevoj strani kreveta ja u sredini, kćer joj u sredini,na desnoj strani kreveta je kamera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare