To je to što me zanima!

Vratili su se i oduševili sve: Backstreet boys objavili singl

Uz pjesmu, objavili su i video koji je na YouTubeu već pogledalo preko dva i pol milijuna ljudi, a fanove su oduševili 'starim', poznatim plesnim pokretima
Vidi originalni članak

Nekad mega popularni boy bend,' Backstreet Boys u srijedu je, točno u ponoć, objavio novi singl 'Don’t Go Breaking My Heart' s kojim su označili svoj povratak na scenu.

FANOVI, POZOR! Legendarni Backstreet Boysi žele na turneju sa Spice Girls

Nick Carter (38), Brian Littrell (43), Kevin Richardson (46), A.J. McLean (40) i Howie Dorough (44) uz singl objavili su i pripadajući video koji je, sudeći po pregledima i komentarima na YouTubeu, već oduševio fanove.

Naime, video je pogledalo gotovo 2,8 milijuna ljudi, a sudeći prema komentarima, mnogi su se zaželjeli dobrog, starog zvuka devedesetih.

OPET NA SCENI Veliki povratak 90-ih: Gdje su 'nestale' nekadašnje zvijezde?

Inače, pjesma 'Don’t Go Breaking My Heart', koju je napisao Stephen Wrabel a producirali Stuart Crichton i Jamie Hartman, snimljena je odmah nakon što su ovaj mjesec uspješno odradili i zadnji, 24. nastup u Las Vegasu u povratničkom pohodu pod nazivom 'Larger Than Life'.

BIVŠI POP IDOLI Spice Girls i Backstreet Boys kreću na zajedničku turneju?

Prvotno je planirano da svoj povratak najave kroz devet koncerata, no karte su odmah 'planule' a dečki su na kraju nastupili čak 15 puta više nego su planirali. 'Larger Than Life' se zbog velikog interesa u Vegas vraća u lipnju, gdje će nastupati sve do studenog.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 18.05.2018.

    sad moraju pjevat drukčiju glazbu ali 90e su bolje od ove današnje glazbe 1000 puta

  • alexkler 18.05.2018.

    Nisam znao da još postoje ko grupa,valjda sam omatorio a najjači su bili u vrijeme moje mladosti a ovo sada nije za mene

  • 18.05.2018.

    užas, i onda su mi bili bzvz svi kompletno.... long live r'n'r!

Komentiraj...
Vidi sve komentare