Obavijesti

Show

Komentari 40

Veliki povratak 90-ih: Gdje su 'nestale' nekadašnje zvijezde?

Veliki povratak 90-ih: Gdje su 'nestale' nekadašnje zvijezde?
21

O okupljanju spajsica priča se već dugo, a Backstreet Boysi također opet žele na pozornicu. Osim njih, s ponovnim nastupima krenuo je i popularni bend Take That

VIDEO

Vijest da će se opet okupiti djevojke iz benda Spice Girls kao i dečki iz Backstreet Boysa razveselila je brojne njihove poklonike koji su ih slušali tijekom 90-ih.

Spajsice i članovi slavnog boy benda planiraju udružiti snage i krenuti zajedno na turneju sljedeće godine. AJ McLean siguran je da će s ostatkom benda napuniti sve veće prostore dok, što se tiče spajsica, djevojke još nisu sigurne hoće li im se za nastupe pridružiti i Victoria Beckham (41) koja je danas uspješna modna dizajnerica.

VIDEO

Naravno, sve ovisi o tome koliko su njihovi obožavatelji zainteresirani za ovu suradnju. Iako još ništa nije službeno, mnogima ova ideja zvuči savršeno. Jer, iako su se trudili ostvariti karijere i nakon raspada spomenutih grupa, njihovi članovi u tome baš i nisu bili uspješni. Najbolji su bili kad su nastupali zajedno.

Što su dečki radili nakon karijere u bendu?

Bend Backstreet Boys osnovan je 1993. godine, a postavu su činili A. J. McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson i Brian Littrell. Slavu su postigli albumom koji se zvao kao i grupa objavljenim 1996. godine.

Richardson je bend napustio 2006. godine jer se htio okušati na drugim poljima. Dečki su prodali preko 130 milijuna ploča diljem svijeta. Povodom njihove 20. godišnjice, koja je bila u svibnju 2013. godine, bend je bio na turneji 'In a World Like This' . U siječnju ove godine prikazan je dokumentarac o njima - ' Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of'. Tijekom njihove dugogodišnje karijere horde fanova pratile su ih gdje god bi krenuli.

VIDEO

Dečki su pored karijere koju su ostvarili s Backstreet Boysima, pokušali ostvariti i samostalne karijere .

McLean je vodio tešku borbu s ovisnostima

A.J. McLean (37) je objavio dva albuma. kreirao je i svoj alter ego Johnny NoName pod kojim je nastupao pored angažmana u Backstreet Boysima. Pojavio se i u nekoliko filmskih i televizijskih projekata kao što su ''Nickelodeon', 'Arthur', 'Sesame Street', 'Sabrina The Teenage Witch', 'Saturday Night Live' i 'This Is the End'. Kad je njegov privatni život u pitanju, McLean se borio s ovisnosti o alkoholu i drogama. Na rehabilitaciju se prijavio 2001. godine na nagovor kolege Kevina Richardsona. Kad bi govorio o tom razdoblju svog života, McLean ga je opisivao kao nešto najteže kroz što je morao proći. Na rehabilitaciji je opet bio 2011. godine. U prosincu iste godine oženio se s Rochelle Deannom Karidis  s kojom je godinu kasnije odbio kćer Avu.

VIDEO

Howie nikad nije prebolio sestrinu smrt

Howie Dorough (42) se, pored dva solo albuma koja je objavio, okušao i u glumačkoj karijeri. Imao je gostujuće uloge u serijama 'Sabrina, the Teenage Witch', 'Roswell' , 'Arthur', a pojavio se i u komediji 'This Is the End'. S bratom je osnovao tvrtku 'Sweet D koja se bavi nekretninama. Bio je i direktor u nekoliko drugih kompanija. Privatni život također mu je bio poprilično turbulentan. Njegova sestra Caroline Dorough Cochran je 1998. godine preminula od lupusa nakon čega je Howie osnovao fondaciju za pomoć oboljelima od te bolesti. S dugogodišnjom djevojkom Leigh Boniello vjenčao se u prosincu 2008. godine. Zajedno imaju dvoje djece.

VIDEO

Nick je droge i alkohol zamijenio sportom i igranjem video igrica

I iza Nicka Cartera (35) su dva solo albuma, a već radi i na trećem. Pored svojih kolega on je ostvario najuspješniju solo karijeru. Njegov prvi album 'Now or Never', koji je izdan u listopadu 2002. godine, našao se na 17. mjestu Billboardove Top 200 ljestvice, a postigao je i zlatnu naknadu. Prema časopisu People, 2000. godine uvršten je među 50 najljepših ljudi na svijetu, a dvije godine kasnije proglašen je najseksi muškarcem na svijetu prema časopisu Cosmopolitan. Iza njega su na listi ostali Justin Timberlake i Brad Pitt. I on je imao glumačke pokušaje pa ga je publika tako mogla vidjeti u serijama 'The Hollow', 'House of Carters', '8 Simple Rules' i 'American Rules'. Glumio je i u filmu 'Fast Glass'. Sljedeći projekt u kojem će se pojaviti je 'Ples sa zvijezdama' u kojem će mu partnerica biti plesačica Sharna Burgess.

O ovisnosti o drogi i alkoholu progovorio je u autobiografiji. Smatra da je veliku ulogu u njegovoj ovisnosti imao stav njegovih roditelja prema tome.

VIDEO

- Moji roditelji su uvijek bili pod stresom zbog manjka novca i siguran sam da ih je to dovelo do alkoholizma - objasnio je. Dodao je da se ozbiljno počeo opijati kad je bio tinejdžer, a onda je ubrzo počeo eksperimentirati i s drogama.

Nešto je odlučio promijeniti kad mu je dijagnosticirana kardiomiopatija, skup bolesti koje dovode do oštećenja funkcije srca. Drogu i alkohol zamijenio je sportom i igranjem video igrica.

S dugogodišnjom djevojkom Lauren Kitt Nick se vjenčao u travnju 2014. godine.

Kevin se okušao kao model

Kevin Richardson (41) bend je napustio 2006. godine, no opet im se pridružio 2012. kako bi zajedno snimili novi album. Solo album trebao je objaviti iste godine, no do toga nije došlo. Radio je kao model za Versace, TAG Hauer i Vogue. Kao i ostali članovi benda glumac se pojavio u serijama 'Arthur', 'Sesame Street', 'Sabrina the Teenage Witch' i 'This Is the End'. Glumio je u filmovima 'Love Takes Wing', 'The Bloody Indulgent' i 'The Casserole Club' i 'Unwound'. Kevin je od 2000. godine u braku s Kay Willits  s kojom ima dva sina.

Brian sklada i izvodi kršćansku glazbu

Brian Littrell (40) pored karijere u bendu, snimao je i duhovnu glazbu. Izdao je jedan solo album naziva 'Welcome Home'. Od 2000. godine u braku je s Leighanne Wallace koju je upoznao dok su snimali spot 'As Long As You Love Me'.

VIDEO

Victoria Beckham najuspješnija je bivša spajsica

Britanska pop grupa Spice Girls osnovana je 1994. godine. Članice su bile Geri Halliwell (Ginger Spice), Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Brown (Scary Spice), Emma Bunton (Baby Spice) i Melanie Chisholm (Sporty Spice). Njihov prvi singl 'Wannabe' dospio je na top ljestvice u 30 zemalja, a sastavu je donio titulu fenomena. S obzirom na 80 milijuna albuma prodanih diljem svijeta, čini ih najuspješnijim ženskim sastavom na svijetu. Treći i zadnji album 'Forever' spajsice su snimile 2000. godine.

Mel B je tabloide punila vezom s Eddiejem Murphyjem

Poslije raspada grupe, Melanie Brown (40) je započela solo karijeru singlom 'I Want You Back' koju je snimila s Missy Elliot. Singl je dospio na prvo mjesto liste singlova u Velikoj Britaniji, a debitantski album 'Hot' izdala je 2000. godine. Drugi solo album, 'L.A. State of Mind', publici je predstavila pet godina kasnije. 'For Once in My Life' p rvi je singl koji je snimila 2013. poslije osam godina pauze. Mel B je radila na brojnim projektima. Bila je domaćica u nekoliko showova, 2007. natjecala se u 'Plesu sa zvijezdama', od 2011. do 2012. bila je članica žirija australske verzije showa 'X Factor'. S plesačem Jimmyjem Gulzarom Melanie ima kćer Phoenix. Rastali su se 2000. poslije dvije godine braka. U jednom intervjuu otkrila je da je bila u četverogodišnjoj vezi sa ženom iz Los Angelesa.

VIDEO

Brown je 2006. godine punila naslovnice tabloida vezom s glumcem Eddiejem Murphyjem. S njim je dobila kćer Ange koju glumac nije priznao sve dok DNK test nije potvrdio da je djevojčica njegova. Pjevačica je trenutačno u braku s filmskim producentom Stephenom Belafonteom za kojeg se udala u srpnju 2007. godine, a 2011. godine dobili su kćer Madison.

Mel C borila se s depresijom i poremećajem u prehrani

Melanie Chisholm (41) je 1998. za početak svoje solo karijere snimila pjesmu 'Baby When Your Gone' s Bryanom Adamsom. U samostalnoj karijeri prodala je preko 12 milijuna ploča, a izdala je šest albuma. Nominirana je bila za BRIT i ECHO nagrade. Tijekom godina borila se s depresijom i poremećajem u prehrani. U veljači 2009. rodila je kćer Scarlet koju je dobila s Thomasom Starrom, posrednikom za nekretnine. Trenutačno je članica showa 'Asia's Got Talent'.

Emma ima uspješnu voditeljsku karijeru

Emma Bunton (39) snimila je tri solo albuma i bila je članica žirija u 'X Factoru'. S voditeljskom karijerom na radiju započela je 2009. godine u showu 'Heart Breakfast' u Londonu, a ima i svoju vlastitu emisiju subotom. Bila je članica žirija u showovima 'Dancing on Ice' i 'Your Face Sounds Familiar'. Od 1998. godine Bunton je zaručena za pjevača Jadea Jonesa s kojim ima dva sina.

VIDEO

Najveći hit Geri Halliwell bio je 'It's Raining Men'

Geri Halliwell (43) iza sebe također ima tri albuma, a izdala je i tri knjige. Solo karijeru započela je 1999. godine debitantskim albumom 'Schizophonic', a s njega su tri singla završila na prvom mjestu ljestvice singlova u Velikoj Britaniji. Njezin najveći hit bio je 'It's Raining Men'. Geri je bila nominirana u četiri kategorije za Brit Awards. Poslije nekoliko godina pauze, 2013. se opet posvetila glazbenoj karijeri. postala je članica showa 'Australia's Got Talent ', a te iste godine u rujnu objavila je 'Half of Me', svoj prvi singl poslije osam godina.

Geri: Bulimija me skoro ubila

Sa scenaristom Sachom Gervaisom dobila je kćer Bluebell Madonnu. U studenom 2014. godine udala se za Christina Hornera, šefa F1 momčadi Red Bulla. Bivša spajsica javno je progovorila o borbi s bulimijom, bolesti koja ju je, kako je rekla, skoro ubila.

Međutim, nakon slave koje su postigle kao spajsice, jedina čija karijera nije splasnula i nakon raspada benda je Victoria Beckham (41). Ona se okrenula modi i postala uspješna dizajnerica koju danas svi cijene. S bivšim nogometašem Davidom Beckhamom ima i četvero djece, tri sina i kćer.

Robbie Williams u solo karijeri snimio je deset albuma

Britanska grupa Take That osnovana je 1990., a razišli su se 1996. godine. Dečki su se bez Robbieja Williamsa opet okupili 2006. i odradili The Ultimate Tour. Pjevač im se pridružio 2010. kad su zajedno radili na albumu 'Progress'. Članovi benda trenutačno su Gary Barlow, Howard Donald i Mark Owen, a originalnu postavu pored Williamsa činio je još i Jason Orange. Povratnički koncert bend Take That imao je nedavno, 13. listopada u Milanu.

VIDEO

Robbie (41) je bend napustio 1995. godine, a izdao je deset albuma u solo karijeri. Dečkima se ponovno pridružio 2010. kako bi snimili album, a 2011. godine zajedno su odradili veliku turneju. On je i najuspješniji  član benda kad je solo karijera u pitanju. No s godinama se, sve dok nije upoznao sadašnju suprugu Aydu Field, borio s ovisnostima o drogi i alkoholu. Prije obiteljskog života, glazbenik ni u čemu nije imao mjeru. Danonoćno je šmrkao kokain i gutao ecstasyje zbog čega je jednom prilikom priznao da i danas ima napadaje panike. U kliniku za odvikavanje prijavio se tek 2007. godine. Kako je napisao na svom blogu, smrt mu je tada pokucala na vrata i pomogla u toj odluci. U oporavku mu je puno pomogla upravo supruga Ayda s kojom je u vezi od 2006. godine. Par ima dvoje djece, sina i kćer.

Orange je bend napustio 2013. godine

U rujnu 2013. bend je postao trio jer ih je napustio i Jason Orange (45).

VIDEO

- Nije bilo nikakvih neslaganja, riječ je samo o mojoj odluci. Ne želim više to raditi - obrazložio je Jason prošle godine svoju odluku. Pored glazbene karijere, okušao se i u glumačkoj, ali ne s previše uspjeha.

O svom privatnom životu Jason nikad nije htio previše govoriti, a povezivali su ga s nekoliko žena. Među njima su bile voditeljica Jenny Powell, pjevačica Lulu i komičarka Catherine Tate.

Barlow i Robbie nisu razgovarali deset godina

Gary Barlow (44) i Robbie pomirili su se 2010. nakon što nisu komunicirali deset godina. Robbie je u intervjuima često isticao da mu Gary nije nimalo drag, da mu je uvijek htio loše te da je zbog toga ostavio bend. Zažalio je zbog toga pa su dečki izgladili odnose prije nego što su u originalnoj postavi odradili veliku turneju 2011. godine.

VIDEO

Owen je mislio da se neće izliječiti od ovisnosti o alkoholu

Mark Owen (43) tijekom godina je bio u klinici za odvikavanje jer je imao problem s alkoholom. To mu je bilo najgore razdoblje života iz kojeg je mislio da se neće izvući..

Howard Donald (47) okušao se u samostalnoj karijeri 1996. godine kada je objavio singl 'Speak Without Words'. Kad mu to nije pošlo za rukom, posvetio se poslu DJ-ja. Donald je ostale članove benda šokirao je izjavom koju je dao nakon što se bend razišao 1996. godine, a u kojem je priznao da je tada bio toliko nestabilan da je razmišljao o samoubojstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin