To je to što me zanima!

Vratio mu se rak kože: Hugh nikako da pobijedi opaku bolest

Gore izgleda sa zavojem nego bez njega, kunem se, napisao je glumac na društvenoj mreži. Jackman je po šesti put odstranio tumor, a zadnji put je bio na operaciji točno prije godinu dana
Vidi originalni članak

Ponovno karcinom bazalnih stanica. Zahvaljujući čestim pregledima i fantastičnim liječnicima, sve je u redu, napisao je Hugh Jackman (48) koji se fotografirao nakon operacije sa zavojem na nosu. 

Glumac je već šesti put odstranio tumor s nosa te često savjetuje obožavatelje da se ne zaborave zaštiti kremama za sunčanje te da idu na rutinske preglede. 

Jackman je posljednju operaciju imao u veljači prošle godine, a tada je javnosti otkrio da je u roku od 18 mjeseci imao četiri raka kože te da ga je liječnik upozorio da bi ih mogao imati još u budućnosti. 

- Svaki put se malo šokiram kada čujem riječ 'rak'. U Australiji je to česta pojava. Ja nikada nisam nosio zaštitu za sunce dok sam odrastao pa sam savršen kandidat - kazao je 2015. Jackman. 

Prvi rak otkrio je 2013., kada je vizažistica na setu 'X Mena' primijetila da ima sitni ugrušak krvi na nosu, a supruga Deborra-Lee Furness (61) ga je nagovorila da ide k liječniku. 

Jackmana ćemo uskoro posljednji put moći gledati u ulozi Wolverina u filmu 'Logan' koji u kina dolazi 2. ožujka. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ĐorđePatković 07.06.2017.

    ne bi se iznenadio da to i nije bio rak nego samo brijanje šlajboka

  • 14.02.2017.

    (Basaliom jeste benignija promjena na koži ali je ipak promjena.Nema veze sa jako opasnim Melanomom i pokazuje patohistološki potpuno drugu sliku.I pored toga što ne pokazuje tendenciju za metastazama pravi često duboke lezije i krvarenja.Ima svoje recidive,odnosno ponavljanja sa mogućim pogoršanjima.Tako da se diferencira u Semimaligne Tumore koji su blaže ali ne benigne promjene tkzv Organa kože.)To je otprilike o tom... A sada moj Hugić dragi..Nosko mali..nadam se da će mu brzo proći i terapija i sve..i da će se dobro oporaviti.. Zgodnjičko 😊😊😍 :))))))sexy Hugh..

  • Demetra 14.02.2017.

    Opet lažni SPEKTAKULARNI naslov - kakva OPAKA BOLEST??? Čovjek ima bazaliom, benigni tumor kože! Pa nije to smrtonosni melanom! Samo da je klikove skupljat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare