To je to što me zanima!

Vrele puse u Italiji! Tim Burton i Monica Bellucci više ne skrivaju ljubav: Par je uživao na večeri

Par se navodno upoznao prije 16 godina, ali su počeli izlaziti nakon što su se susreli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu 2022.
Vidi originalni članak

Legendarni redatelj Tim Burton (65) ne odvaja se od talijanske ljepotice, glumice Monice Bellucci (59). Par više ne skriva da su u sretnoj vezi, a sada su bili na romantičnoj večeri. Fotografi su uhvatili par u blizini Rima. Jeli su tijesto, a u jednom trenutku pala je i pusa. Ako je suditi prema fotografijama, oboje su bili dobro raspoloženi. 

PREMIJERA NJENOG FILMA Prvi zajednički crveni tepih: Tim Burton i Monica Bellucci privukli su pažnju na Filmskom festivalu

Par je zajedno već duže vrijeme, a glumica je u lipnju prošle godine konačno potvrdila njihovu vezu. 

- Što da vam kažem... Drago mi je da sam, prije svega, upoznala muškarca. To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu... Znam čovjek, volim ga, a sada ću upoznati i redatelja. Ovo je početak još jedne avanture. Volim Tima i imam jako puno poštovanja prema Timu Burtonu - ispričala je.

Par se navodno upoznao prije 16 godina, ali su počeli izlaziti nakon što su se susreli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu 2022. godine. Monica je tada bila počasna gošća na festivalu i njemu je uručila Lumiere nagradu za životno djelo. Uz to, zajedno snimaju i nastavak filma 'Bubimir' iz 1988. godine, a Bellucci nije tajila da voli i njegov umjetnički stil u filmografiji. 

Belluci se prije pet godine rastala od umjetnika Nicolasa Lefebvrea (41), a ranije je, od 1997. do 2013., bila u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom (57) s kojim ima dvije kćeri, Devu (19)  i Leonie (13).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zorozimba 14.04.2024.

    Ovoj prelijepoj ženi izgled muškarca stvarno nije od važnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare