To je to što me zanima!

Vruća zabava na Maldivima: Tatjana se hvali seksi linijom

BIJEG IZ ZAGREBA Tatjana Ivanišević s bliskim prijateljicama Sanjom Duggan i Fani Stipković ‘pobjegla’ je na sunčani otok Olhuveli. Tamo će provesti deset dana
Vidi originalni članak

Supruga Gorana Ivaniševića pohvalila se zavidnom linijom. Na plaži rezorta Six Senses Laamu sunčala se u izazovnom kupaćem kostimu, koji je dizajnirala njezina prijateljica Fani Stipković.

Tatjana Ivanišević (35) će na rajskom otočju s prijateljicama provesti deset dana. Fotografije s pješčane plaže na kojoj se sunčala i pila egzotične koktele objavila je na Instagramu.

Bivša manekenka pokazala je vrhunsku formu koju održava redovitim treninzima, a navodno je preko zime bila na dijeti. Kad je lijepo vrijeme, Tatjana odlazi rolati uz jezero Jarun.

Zima nije njezino godišnje doba pa sveke godine odlazi na tropska mora, a ljeti uživa na Jadranu. Prošle godine također je partijala s prijateljicama, bez muža. Plesale su na nastupu nizozemskog DJ-a Armina van Buurena na plaži Zrće, a bila je i na Hvaru. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Alma13 12.03.2013.

    Ma da mi je znat otkuda im lova za takve izlete..i još govore da je u ovoj jadnoj našoj recesija...moš mislit....

  • Crna_1 11.03.2013.

    bila bi bedasta kad nebi .. eeehhheeee ... da sam na njenom mjestu .. gdje li me samo nebi sve bilo !!!! znamo mi zene jako lijepo uzivati kad se moze !!! :))))

  • bubica8 11.03.2013.

    i ja bi tamo al ne s njima.fani je zgodna.bolja mi je halilovica od tanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare