To je to što me zanima!

Vruće fotke: Daru je 20 godina mlađi dečko odveo na Zanzibar

Dara i Toni odsjeli su u luksuznom hotelu, a njihov apartman ima izravan izlazak na bazen. Par se po Zanzibaru časti koktelima dok uživaju u sunčanim danima
Vidi originalni članak

Nakon što se ovog ljeta hvalila kadrovima s Maldiva, srpska pjevačica Dara Bubamara (44) sada je ponovno otišla na odmor. Na društvenim mrežama je objavila kako se sada nalazi u Zanzibaru, a društvo joj pravi mlađahni dečko, poduzetnik Toni, za kojeg se šuška da ima 20-ak godina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena Karleuša slavila rođendan, na slavlju bila i Dara Bubamara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prilikom dolaska na Zanzibar, Dara se pohvalila luksuznim smještajem koji ih je dočekao, a ne nedostaje ni vrućih fotografija pjevačice.

Mnogi pratitelji pjevačice pitali su se koliko Toni zarađuje kada može Dari priuštiti ovakva putovanja, a srpski mediji došli su do informacije da je njegov tata imućan čovjek koji u Italiji drži restorane. 

Toni mu pomaže koliko god može, što je ocu iznimno drago pa mu daje puno novca i dopušta da ih troši na što poželi. Također, Toni je pokrenuo i vlastiti biznis, ali je sve još u fazi razvoja. 

Dara i Toni odsjeli su u luksuznom hotelu, a njihov apartman ima izravan izlazak na bazen. Par se po Zanzibaru časti koktelima dok uživaju u sunčanim danima. 

Prije odlaska na luksuzno putovanje, Dara je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu liniju. Prijatelji su joj komentirali kako je dotjerala figuru do savršenstva, upravo zbog ovog odmora.

FOTO: POČASTILA SE Vrući kadrovi s ljetovanja: Dara Bubamara je otišla na Maldive

- Jedva čekam putovanje, ali znaš koliko vježbam i gladujem - napisala je Dara i tako otkrila tajnu svog izgleda. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • plavuša10 23.10.2020.

    Daro samo uživajj..pusti ljubomorne izjave🤗🤗🤗

  • martinex 23.10.2020.

    Toni je otvorio svoj biznis ali još je u razvoju ....sada ,če se preko Bubamare razvit skroz hahahahaha

  • PravednikPRO 22.10.2020.

    Da imam tolko para pa našo bi neku s malo kilometara a ne ovo ... c c c

Komentiraj...
Vidi sve komentare