Obavijesti

Show

Komentari 25

Vruće fotke: Daru je 20 godina mlađi dečko odveo na Zanzibar

Vruće fotke: Daru je 20 godina mlađi dečko odveo na Zanzibar
7

Dara i Toni odsjeli su u luksuznom hotelu, a njihov apartman ima izravan izlazak na bazen. Par se po Zanzibaru časti koktelima dok uživaju u sunčanim danima

VIDEO

Nakon što se ovog ljeta hvalila kadrovima s Maldiva, srpska pjevačica Dara Bubamara (44) sada je ponovno otišla na odmor. Na društvenim mrežama je objavila kako se sada nalazi u Zanzibaru, a društvo joj pravi mlađahni dečko, poduzetnik Toni, za kojeg se šuška da ima 20-ak godina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena Karleuša slavila rođendan, na slavlju bila i Dara Bubamara

Pokretanje videa...

jelena 01:25

Prilikom dolaska na Zanzibar, Dara se pohvalila luksuznim smještajem koji ih je dočekao, a ne nedostaje ni vrućih fotografija pjevačice.

Mnogi pratitelji pjevačice pitali su se koliko Toni zarađuje kada može Dari priuštiti ovakva putovanja, a srpski mediji došli su do informacije da je njegov tata imućan čovjek koji u Italiji drži restorane. 

Toni mu pomaže koliko god može, što je ocu iznimno drago pa mu daje puno novca i dopušta da ih troši na što poželi. Također, Toni je pokrenuo i vlastiti biznis, ali je sve još u fazi razvoja. 

Dara i Toni odsjeli su u luksuznom hotelu, a njihov apartman ima izravan izlazak na bazen. Par se po Zanzibaru časti koktelima dok uživaju u sunčanim danima. 

Prije odlaska na luksuzno putovanje, Dara je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu liniju. Prijatelji su joj komentirali kako je dotjerala figuru do savršenstva, upravo zbog ovog odmora.

Vrući kadrovi s ljetovanja: Dara Bubamara je otišla na Maldive
Vrući kadrovi s ljetovanja: Dara Bubamara je otišla na Maldive

- Jedva čekam putovanje, ali znaš koliko vježbam i gladujem - napisala je Dara i tako otkrila tajnu svog izgleda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin