To je to što me zanima!

'Vruće' je na profilu Lokasove djevojke: Pohvalila se špagom

Kapa se popraćena zalaskom sunca na a jednoj šljunčanoj plaži naše obale tako fotkala odjevena u minijaturni bikini, a mnoge je zaprepastila savršeno ispravnom špagom koju bi i neke plesačice teško izvele na pijesku
Vidi originalni članak

Bivša Miss turizma i preko 20 godina mlađa djevojka televizijskog voditelja Joška Lokasa (46) manekenka Jelena Katarina Kapa (23) i ovo ljeto oduševljava obožavatelje svojim golišavim fotografijama dok uživa u morskim radostima. 

ZALJUBLJENA 'Pikira' vjenčanicu: Lokasova djevojka spremna je za brak

I dok Kapa odmara, Lokas se bacio na posao pa po vrućini u Zagrebu odrađuje dogovorene angažmane, a Jelenine fotografije pokazuju da nije samo u Zagrebu vruće; vruće je očito i na profilima ove manekenke čija svaka golišava fotografija izazove brojne reakcije.



Tako se Kapa sa fotkom na kojoj je, doduše okrenuta leđima, samo u toplesu pohvalila kako odmara u Dalmaciji, a svojim golišavim fotografijama ova brineta, namjerno ili ne, često zna izazvati i zavidne komentare drugih djevojaka, ponekad čak kolegica s kojima je šetala modnim pistama.

ATRAKTIVNA MANEKENKA Joškova cura pokazala dekolte, a i njezin vjerni 'špricko' je tu

I premda se manekenku često može vidjeti atraktivno (ne)odjevenu, ovaj se put Jelena fanovima odlučila pokazati u nešto 'čednijem' izdanju, pa ih je umjesto 'nametljivim' seksepilom iznenadila svojim gipkim tijelom. 

Brineta se naime, popraćena zalaskom sunca na Jadranu, na šljunčanoj plaži fotkala odjevena samo u minijaturni donji dio badića ali budući da je pokazala samo leđa pratitelji su se usredotočili na gipko tijelo i savršeno ispravnu špagu koju manekenka radi na fotki, a koju bi i neke plesačice teško izvele na pijesku.

Okrenuta suncu Jelena si je nad glavom rukama oblikovala srce pokazujući tako da i ovog ljeta namjerava širiti samo pozitivu a kraj fotografije je jasno napisala svoje prioritete u tom trenutku:

- Ljubav. Ljeto. Zalazak sunca. Živjeti život koji voliš.

Iza Lokasa su dva propala braka i troje djece, a 'sretnije' dane provodi s mlađom manekenkom od dana kada ju je upoznao 15. kolovoza 2016. Nou, Tomu i Jakova Lokas ima s prvom ženom Ivanom Silom od koje se rastao još 2009., nakon čega je bio u braku s glumicom Natašom Janjić (37).

MANJE JE VIŠE Stavila grudi u prvi plan: Cura Joška Lokasa je 'procvjetala'

Od razvoda s Natašom Joško se praktički ne odvaja od 20ak godina mlađe Jelene, a nakon razvoda od majke svojih sinova Joško je za Story na pitanje 'vjeruje li još u ljubav' odgovorio:

- Kada danas razgovaram sa svojom djecom o pojmu ljubavi nekako im ga predstavljam kao poseban osjećaj, iako znam da će i sami osjetiti njegovu bolnu, ali i onu ljepšu stranu.

NOVI KVIZ Tajna šifra Joška Lokasa za uspjeh je glumac Enis Bešlagić
O majci trojice sinova Ivani ovaj autor kvizova i televizijski voditelj kaže da su se 's godinama naučili živjeti s nekom novom realnošću i vrlo zrelo napravili korak dalje'. 

- Čini mi se da Noa, Toma i Jakov to prepoznaju. Podredili smo naš odnos, kao bivših supružnika, jednoj većoj ideji od nas samih; njima. Noi, Tomi i Jakovu. 

Tada je Lokas napomenuo i da s Natašom Janjić od razvoda nije u nikakvom kontaktu, a uz djecu i karijeru Lokasu je smeđokosa Jelena već neko vrijeme očito svjetlija točka uz životu. 

VIDI OVO: Zbogom Suba: Suigrači se opraštaju od Danijela.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • mrTrobec 01.07.2019.

    Špaga i je i to bez ijednog čvora

  • volim hrvatsku 16.08.2018.

    Ajme majko, baš se usrećila, a bome i on

  • japanokinez 16.08.2018.

    Blago se Jošku, njemu njezine noge ne smetaju kada maloga treba garažirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare