To je to što me zanima!

Vuco pjesmu "Ljubav boli” posvetio supruzi Jeleni

Pjesmom Siniša se želio ispričati supruzi zbog šamaranja. Kaže da je uočio svoje pogreške u životu i da želi pokazati nekim ljudima koliko ih voli
Vidi originalni članak

Žene svijeta sve nisu dovoljne, samo ona čini moje sne, pjeva Siniša Vuco na novom albumu koji je upravo snimio. Pjevač, čije se ime u posljednje vrijeme vezalo uz fizička nasrtanja na suprugu Jelenu, te alkohol kao “rješavanje” nagomilanih životnih problema, priznaje kako je tu pjesmu posvetio supruzi Jeleni.
- U jednom trenutku sam ostao sam na ovom svijetu, kao Pale - priča Vuco. Ističe kako je pjesma nastala u jednoj teškoj fazi njegova života, gdje je iskreno, glazbom i riječima, progovorio o svojoj ljubavi prema supruzi koju je zlostavljao.
- Uočio sam svoje životne pogreške. Ovom pjesmom pokušavam na najljepši način pokazati nekim ljudima koliko ih volim i koliko mi je stalo do njih - otkriva Vuco. Dodaje da je u novi album uložio sve što ima, osim automobila i kuće, te očekuje velik uspjeh.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • yager 30.12.2007.

    ovako nesto nije vrijedno da bude novost,takve treba izopciti iz drustva a ne pisati o njima

  • bronx77 30.12.2007.

    gardy se skriva, misle da ga vrebaju komunjare i crveni. blizu su gardy, cuvaj se....oni dolaze...........

  • anti-gardy 30.12.2007.

    Haha, gardy, opet izazivaš bijes.. Ma koliko sam ja skužila natežući se s njim to on u šali priča..tek toliko da kaže, kao gidu.. Ali, nije on tako loš, samo je nekad malo preagresivan, ali sad nam se malo već i primirio... A naš gardy... nešto se ne druži više s nama..Već mi fali..

Komentiraj...
Vidi sve komentare