To je to što me zanima!

Vuco trijezan osvaja Australiju: 'Tamo nisam popio niti kapi...'

Vuco se voli prisjetiti 1992. kada je u Australiji nastupao 12 puta i svaki koncert je, kaže, bio rasprodan. Na proljeće iduće godine planira još jednu svjetsku turneju
Vidi originalni članak

Nakon prve pjesme znao sam da je to to. Drugi izvođači iz Hrvatske mogu samo sanjati o takvom posjetu i atmosferi. Bilo je fenomenalno, pohvalio se Siniša Vuco (46).

Pjevač je u subotu nastupio u Melbourneu na CROktoberFestu pred gotovo 4000 vjernih fanova. Kako kaže, pjevao je na stadionu najuspješnijeg nogometnog kluba, Melbourne Croatije. Na repertoaru se našao i njegov veliki hit “Volim piti”.

- Nisam pio alkohol tamo. Živio sam zdravo i jeo voće - ispričao nam je Vuco. Splićaninu ovo nije bio prvi koncert u Australiji.

- Tamo sam pjevao još 1992. Imao sam 12 koncerata i svi su bili rasprodani - rekao je. Na proljeće iduće godine planira još jednu turneju.

- Nastupit ću u pet, šest gradova u Australiji, a imat ću i jedan koncert na Novom Zelandu - otkrio je. Ovaj vikend nastupit će u Zagrebu na Brucošijadi FER-a. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Linz 03.11.2017.

    Najteže je u životu sirovini dokazati da je sekundarna !!!

  • Arzancanin 03.11.2017.

    Ima više hitova nego Oliver ili Gibonni samo šta čovjek živi kao klošar i skitnica😬😬😬!!! Meni je simpatičan, već sam ga 3 puta vidio u živo i on puni kafiće i diskoteke🇭🇷🇭🇷💪💪💪

  • 03.11.2017.

    I sada pjevam ljubavnu baladu mada znam, danas to je demode. I sada sviram što nježnije mogu, a znam da danas to nije OK. Al' opet stara, stara garda sam ja, a ti ko ona nož mi u srce zarila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare