To je to što me zanima!

Vukojević i Ćupor se pomirili: Čekaju bebu i planiraju svadbu

Nogometaš Ognjen Vukojević i bivša misica Andreja Ćupor potkraj godine postat će roditelji. Prije tog velikog događaja par planira vezu okruniti brakom, piše Story
Vidi originalni članak

Četiri godine nakon prekida Ognjen Vukojević (32) i njegova bivša djevojka Andreja Čupor (32) obnovili su svoju vezu, a par sada čeka svoje prvo dijete.

 - Istina je, naša je dugogodišnja ljubav okrunjena zarukama i djetetom koje bi na svijet trebalo stići na moj rođendan u prosincu. Jako sam sretan, osobito zato što moj život dobiva novu, posebnu dimenziju - rekao je za Story bivši nogometni reprezentativac koji bi ove godine s bivšom Miss Hrvatske trebao stati pred oltar.

Izvorni tekst pročitajte u časopisu Story.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • marionx 01.06.2016.

    odvratna...

  • qracodovce 01.06.2016.

    Zašto mi je administrator izbrisao komentar: "Ovaj lik ima uzdignute nosnice i uzdignutu gornju usnu, pa kad ga gledaš "en face" podsjeća na svinjče." Pa što je tu pogrešno ili neistinito rečeno????????

  • aliteracija 01.06.2016.

    eee ovo mi je drago! najbolje je kad ti se desi neplanirana trudnoća s nogometašom! Da bar tako one moje dvi ćeri isto zatrudne - pa ko sretniji od mene.sve lajače izsela bi pale na nos!

Komentiraj...
Vidi sve komentare