To je to što me zanima!

Wagner: Krivio sam sebe zbog smrti Natalie Wood

Hollywoodski glumac Robert Wagner u svojoj knjizi prvi put je progovorio o još nerazjašnjenoj smrti glumice. Nije želio vidjeti njeno mrtvo tijelo
Vidi originalni članak

Nakon što sam čuo da je mrtva, pao sam na koljena. Osjećao sam se kao zombi. Ostatak dana sam tješio djecu. Imao sam trideset godina da razmišljam što je bilo. Krivio sam sebe za smrt, ispričao je Robert Wagner (78) o pokojnoj supruzi Natalie Wood. Rekao je kako su prvi put prekinuli zbog žestokih svađa. Ipak, završili su ponovno zajedno. Drugi put su se vjenčali 1972., na brodu u blizini otočića Cataline, kraj kojih je Natalie i umrla. Za Dan zahvalnosti 1981. pozvali su prijatelja i kolegu Christophera Walkena na svoj brod Splendor.
- Chris i ja smo popili i navečer se posvađali na palubi broda. Nat je otišla dolje spavati. Nakon 15 minuta, spustio sam se u sobu, ali nje nije bilo. Bilo mi je čudno što nema ni čamca za spašavanje.  Našli smo je dva sata kasnije kako pluta u moru - rekao je Robert, koji više nikad nije došao blizu Cataline. Oženio se 1990. za kolegicu Jill St John.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kataryzig20 15.02.2009.

    Jedna i jedina, talent i ljepota objedinjeni u jednoj ženi...počivala u miru.

  • odin0000 15.02.2009.

    bila je predivna

Komentiraj...
Vidi sve komentare