To je to što me zanima!

'Warcraft: Početak': Mračne sile će nam dovesti Sudnji dan

Gul'dan, Veliki Izdajnik. Gul'dan, Uništavač Snova. Mnoga imena su se dala onome tko je stvorio Hordu i zarobio cijeli narod orkova. A sad, on gleda jedan novi, nevini svijet
Vidi originalni članak

'Warcraft: Početak', kako se film od nedavno zove, će po svemu sudeći dovesti punu silu fantastičnog svijeta Azerotha na velike ekrane. Za sve hardcore gamere, a i za one koji su samo ovlaš upoznati s materijalom, redatelj Duncan Jones očigledno je pripremio pravu ljetnu poslasticu, film tijekom kojeg ćemo s užitkom navijati za 'pravu' stranu.

U novom, neameričkom foršpanu, opet vidimo neke scene koje su nam već bile pokazane, no ovaj put smo dobili i malo mračnjaštva u cijelom miksu starih i novih kadrova. Definitivno ćemo vidjeti akciju između mračnog šamana, Gul'dana i sila dobra, koje će predvoditi Anduin Lothar (Travis Fimmel) uz pomoć Durotana (Toby Kebbel). Iako ne sumnjamo u njihov uspjeh i trijumf nad silama tame, bit će uzbudljivo vidjeti na koji način će se odviti svi događaji. 

Pogledajte video

Osim glavnih likova, Garone (Paula Patton), Durotana (Toby Kebbel) i Anduina Lothara (Travis Fimmel) , u filmu o 'Warcraftu' vidjet ćemo glavne čarobnjake iz serijala, tj. Bena Fostera u ulozi Medivha i Daniela Wua u ulozi Gu'ldana. Dominic Cooper nastupit će u ulozi Llane Wrynna, Clancy Brown odglumit će Blackhanda, dok će ulogu Grommasha Hellscreama preuzeti Terry Notary. Drugog čarobnjaka, Khadgara, od glumit će Ben Schnetzer .

'Warcraft' bi, u distribuciji Blitz Filma, u kina trebao stići 10. lipnja ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mlunko 03.05.2016.

    vrh, nakon prvog trailera sam bia malo sumnjicav radi efekata, a sad sam vidia da sam se bzvz bojao jer su napravili vrhunski posao (iako sam i s tim greskama ocekiva remek djelo jer znam da blizzard nikad ne razocara, a posebno sad kad moze uletit i u filmsku industriju gdje isto ima podosta novaca)... evo npr. ova scena s durotanom kad kaze "to save our people" na prvom traileru je skoro pa smijesna, a sad izgleda vrhunski obradenja s efektima

  • urururururur 03.05.2016.

    Tooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare