To je to što me zanima!

Wayne i Coleen helikopterom stigli na festival Glastonbury

Nogometaševa rođakinja na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj poziraju u društvu prijatelja i članova obitelji ispred helikoptera s kojim su svi zajedno stigli na festival
Vidi originalni članak

Supružnici Wayne (27) i Coleen Rooney (27) veliki su obožavatelji najpoznatijeg britanskog festivala Glastonbury. Nogometaš i njegova supruga u četvrtak su privatnim helikopterom doputovali u Somerset kako bi prisustvovali festivalu na kojem, između ostalih, nastupaju The Rollins Stonesi i Mumford&Sons. Nogometaševa rođakinja Claire na Twitteru objavila fotografiju na kojoj nogometaš i dizajnerica poziraju u društvu prijatelja i članova obitelji. Vijest je na istoj društvenoj mreži potvrdila i sama Coleen koja je prošlog mjeseca rodila drugo dijete, sina Klaya Anthonyja.

Povratak na Glastonbury Coleen je ujedno i podsjetnik na poniženje koje je pretrpjela 2011. godine. Par se tada pojavio na festivalu neposredno nakon što je prostitutka Helen Wood medijima ispričala da je spavala s nogometašem. Coleen je u to vrijeme bila trudna s njihovim prvim djetetom, sinom Kaijem. Prostitutka je izjavila da joj nije žao što je to učinila Coleen koja je nevjernom suprugu naposljetku oprostila nevjeru.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • wargods_1 28.06.2013.

    skidaj šiltericu runey, oću vidjet tu tvoju rudlavu kosicu, hhahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare