To je to što me zanima!

Wayne i Coleen za darove potrošili tri milijuna kuna

Wayne Rooney (23) i njegova supruga natječu se u skupocjenim darovima, a Roman Abramovič je ove godine odlučio uštediti na darovima za Božić
Vidi originalni članak

Nogometaš nije štedio za Božić. Supruzi Coleen (22) kupio je sat Rolex optočen dijamantima za pola milijuna kuna. Osim toga, “pod bor” je dobila i automobil Bentley, iako već ima jedan, te zlatnu ogrlicu s dijamantima na kojoj je ispisano njezino ime. Na ta dva dara potrošio je oko 2 i pol milijuna kuna. I Coleen je željela iznenaditi Waynea. Dok je on bio u Japanu, Coleen je otišla u istu trgovinu gdje je on njoj kupio sat i “iskeširala” 600 tisuća kuna za sat. Odlučila se za Panerai s dijamantima. Njihovi prijatelji kažu da su željeli imati posebne darove jer im je to prvi Božić u braku.

ABRAMOVIČ JE 'STEGNUO REMEN'
Ruski bogataš je ove godine potrošio manje novca na božićne darove. Navodno je Roman Abramovič (42) prošle godine kupio “sitnice” za 3 mil. eura, a ove za samo milijun. Svojoj djevojci, Dariji Žukovoj, kupio je dijamantnu ogrlicu za 200 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • virovi 29.12.2008.

    bolje da su te pare dali u dobrotvorne svrhe,sigurno bi bili sretniji,ali tako ih svijet neće upamtit kao kad vide satove ili auto(jedan za svaki dan,a drugi samo vikendom).fuj

  • Bubicamala 29.12.2008.

    NEKI LJUDI TOLIKO NE ZARADE CIJELI ŽIVOT A ONI KUPUJU DAROVE ZA BOŽIĆ S TIM NOVCIMA.. A JEB... ČUDA!

  • audrey 28.12.2008.

    "dobila je pod bor auto"....kako moze auto da stane pod bor....hahaha....salim se...A sad da pitam onoga ko je napisao ovaj clanak zasto misli kako nas zanima njihovo preseravanje s darovima????

Komentiraj...
Vidi sve komentare