To je to što me zanima!

Wayne i Collen Rooney za dva konja 'iskeširali' 897 tisuća kn

Nogometaš i njegova supruga kupili su dva trkaća konja. Rooneyjevog konja trener će početi pripremati jer nogometaš želi sudjelovati na utrci sljedeće godine
Vidi originalni članak

Wayne Rooney (26) i njegova supruga Coleen (25) kupili su si dva trkaća konja za Božić i prema pisanju britanskog Mirrora za njih 'iskeširali' 100 tisuća funti (897 tisuća kuna). Nogometaš Manchester Uniteda svog konja je nazvao Tomway po svom ocu Thomasu Wayneu Rooneyju, a nije poznato kako je Coleen nazvala svoga. Njegov konj smješten je u štali Manor House u Cheshireu u kojem se nalazi i konj nogometaša Michaela Owena, a o njemu će se brinuti trener Tom Dascombe.

- Wayne je bio kod nas i svidjelo mu se što je vidio. Ako njegov konj postane novi Brown Panther to bi bilo sjajno - rekao je glasnogovornik Manor Housea i dodao da će nogometaševog konja pripremati za utrku sljedeće godine.

Ljubav prema konjima supružnici su prenijeli i na svog dvogodišnjeg sina Kaija koji je u rujnu krenuo na poduku iz jahanja.

- Wayne i Coleen obožavaju jahanje i to je hobi u kojem oboje uživaju - rekao je nepoznati izvor.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • gđa78 21.12.2011.

    Zar se nisu oni dvoje rastali?Ili je bila neka afera....nemam pojma

  • vuky985 21.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • trollzor332 21.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare