To je to što me zanima!

Westlife se raspada: Prodali su 44 milijuna albuma u 14 godina

Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily i Shane Filan nisu se posvađali, jednostavno više neće pjevati zajedno već bi htjeli probati nove stvari i konačno se dobro odmoriti
Vidi originalni članak

Zajedno su pjevali 14 godina, imali 14 pjesama na prvim mjestima svjetskih top ljestvica i prodali 44 milijuna albuma. Dečki iz benda Westlife nakon svega toga odlučili su da je vrijeme da svaki pođe svojim putem. 

Nicky Byrne (33), Kian Egan (31), Mark Feehily (31) i Shane Filan (32) nisu se posvađali, nitko nikome ništa ne zamjera, jednostavno više neće pjevati zajedno. 

- Nakon što smo veliki dio života proveli zajedno, mislimo da je vrijeme da isprobamo nešto novo i, važnije od svega, konačno odemo na dugo očekivani odmor - kažu dečki te zahvaljuju vjernim obožavateljima što su bili uz njih toliko dugo. 

Bend planira oproštajnu turneju koja će početi u svibnju iduće godine. Snimit će i album na kojem će biti njihovi najveći hitovi. Westlife se na početku zvao Westside, no promijenili su ime kad su saznali da bend s tim imenom već postoji. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • meema 20.10.2011.

    lol slusala sam ih prije 14god, kad sam imala 12...a sad citam naslov, i smijem se samoj sebi :D ja sam mislila da su se oni raspali prije 100god :D

  • 20bucks 20.10.2011.

    Koja je uopće i svrha postojanja ovakvih grupa od 4-5 napudranih gay-looking likova koji pjevaju pjesme tipa "bejbe aj lov ju, ju brouk maj hart"!? Mačo tipovi pjevaju barbie pjesmice uz neizostavnu sinkroniziranu koreografiju!!! ...mislim čemu to?

  • tajnamoja 20.10.2011.

    Šteta, stvaraju prekrasnu glazbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare