To je to što me zanima!

Whitney je curila krv iz nosa, a pronašli je s licem prema dole

Konačni rezultati autopsije govore kako se pokojna diva vjerojatno predozirala nekom drogom. U sobi je pronađena žlica u kojoj je bila neka tvar nalik kristalićima
Vidi originalni članak

Napokon su objavljeni svi detalji oko smrti Whitney Houston. Pokojna pjevačica pronađena je u kadi s licem prema dole, a iz nosa joj je curila krv. U službenom izvješću stoji kako nema govora o tome da ju je netko možda ubio.

Voda u kadi, u kojoj je pronađena, bila je jako vruća, a sama pjevačica imala je i rasječenu usnicu. U sobi je posvuda bilo droge. Pronađena je žličica koja je u sebi imala neku tvar nalik kristalićima, a u sobi je pronađen i kokain. 

Osim rasječene usnice, Whitney je imala i natučeno čelo i nos. Osim toga, imala je i rupu u nosu zbog učestale konzumacije kokaina.

Kada je umrla, Whitney je na sebi imala i smeđu periku, a u sebi je imala i tragove marihuane, Xanaxa, Flexerila i Benadryla. U izvješću također stoji i da je u sobi pronađena rastrgana vrećica u kojoj su bile razne bočice s lijekovima.

U prvom izvješću o smrti pjevačice spomenuti su njeni problemi sa srcem, a sada je objavljeno i kako je imala rupu u septumu nosa te da je imala i blagih problema s plućima.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • iluminatipedofil 07.04.2012.

    Nije koristila droge više od drugih pjevača i glumaca. Imala je predivan glas. Provjeri na jutubu....žrtvovana od strane iluminata (rim,hollywood,masoni,sotonisti) za jubilej kraljice Elizabete. Nemogu kopirat link jer će ga izbrisati,....utipkaj Whitney Houston Illuminati na jutubu

  • 06.04.2012.

    Pustite Whitney da počiva u miru Božjem!!!Svaki dan nekaj novo o tome kak je nađena!!!Samo obožavateljima stavljate sol na ionako frišku ranu.

  • lucika-bucika 05.04.2012.

    pa nije sigurno umrla od starosti. očito je da se predozirala, a sva ostala prijašnja nagađanja su bila čista glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare