To je to što me zanima!

Whitneyjina kći se zaručila sa svojim 'polubratom' Nickom

U jednom od isječaka showa 'The Houstons: On Our Own', Bobbi Kristina je otkrila da je zaručena s Nickom Gordnom kojeg je njezina majka odgajala kao svoje dijete
Vidi originalni članak

U obitelj pokojne Whitney Houston, Nick Gordon (22) ušao je prije deset godina kad mu je otac završio u zatvoru, a majka se nije mogla brinuti za njega. Whitney ga nikada nije službeno posvojila, no odgajala ga je poput vlastitog djeteta od njegove 12. godine. Nakon njezine smrti u veljači javnost je saznala da je u ljubavnoj vezi s njezinom kćerkom Bobbi Kristinom Brown (19). 

Nakon što je u ožujku medije preplavila vijest da se par zaručio, glasnogovornik Bobbi Kristine opovrgnuo je te navode. No šest mjeseci kasnije, Bobbi Kristina i službeno je potvrdila da se zaručila sa svojim 'polubratom' Nickom.

U jednom od isječaka showa 'The Houstons: On Our Own' u kojem sudjeluje obitelj pokojne pjevačice, Bobbi Kristina govori: 'Zaručili smo se'. Na snimci koja je dospjela u javnost Gary Houston, brat pokojne pjevačice joj govori kako nitko nije ni slutio da će joj netko tko joj je gotovo brat postati dečko. 

Vijest o zarukama mladog para uzdrmala je obitelj pokojne pjevačice. Nedavno su su sudskim putem zatražili donošenje rješenja kojim žele zaustaviti njezino raspolaganje nasljedstvom jer smatraju da je pod 'neprimjerenim utjecajem neprihvatljivih osoba'.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ostvaren 12.10.2012.

    e, al stvarno, pročitaš naslov i misliš koji bolesnici, a ono ni p od polubrata! jbt!

  • Anna Nicole 12.10.2012.

    Ja ne vidim tu nista lose. Nisu u krvnom srodstvu. Tocka

  • Giz_1 12.10.2012.

    zašto bi to bilo šokantno???? pa oni nisu nikakvi krvni rod... pa nek se žene.... zašto ne....

Komentiraj...
Vidi sve komentare