To je to što me zanima!

Will Smith ne smije na Oscare sljedećih 10 godina: 'Žao nam je zbog njegovog ponašanja...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odbor je odlučio da u razdoblju od 10 godina od 8. travnja 2022. godine, Smithu neće biti dopušteno prisustvovati bilo kakvim događajima ili programima Akademije, pisalo je u priopćenju
Vidi originalni članak

Glumac Will Smith (53) neće moći sudjelovati na dodjeli Oscara sljedećih 10 godina zbog toga što je na pozornici ošamario komičara Chrisa Rocka (57), koji se našalio na račun njegove supruge, objavila je Akademija filmske umjetnosti i znanosti u priopćenju kojega donosi CNN.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Akademija je odmah oštro osudila napad, a sada su javnost izvijestili i o njihovoj odluci kako glumac neće smjeti prisustvovati dodjeli prestižne nagrade sljedećih 10 godina.

- Odbor je odlučio da u razdoblju od 10 godina, od 8. travnja 2022. godine, Smithu neće biti dopušteno prisustvovati bilo kakvim događajima ili programima Akademije, osobno ili virtualno, uključujući, ali ne ograničavajući se na dodjelu Oskara - rekao je predsjednik Akademije filmske umjetnosti i znanosti, David Rubin i izvršna direktorica Dawn Hudson.

Odluka je donesena tijekom sastanka Upravnog vijeća održanog ranije tijekom dana u Los Angelesu. Sastanak, koji je prvotno bio zakazan za 18. travnja, ubrzan je nakon što je Smith prošlog tjedna dao ostavku Akademiji. Odluka je uslijedila nakon rasprave o tome kakve bi posljedice za glumca trebale biti nakon što je ošamario komičara na pozornici, rekao je član uprave.

POGLEDAJTE VIDEO Tetovirao je trenutak u kojem je Will Smith ošamario Chrisa Rocka: 'Urnebesno je'

U priopćenju Akademije pisalo je i kako je 94. dodjela Oscara trebala biti proslava mnogih pojedinaca u njihovoj zajednici koji su prošle godine učinili nevjerojatan posao.

- Međutim, ti su trenuci bili zasjenjeni neprihvatljivim ponašanjem Willa Smitha - dodali su.

- Tijekom našeg televizijskog emitiranja nismo se adekvatno pozabavili situacijom u prostoriji. Zbog ovoga, žao nam je. Ovo je bila prilika za nas da damo primjer našim gostima, gledateljima i našoj akademskoj obitelji diljem svijeta, a nismo uspjeli. Bili smo nepripremljeni za neviđeno - zaključili su.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 101

  • 09.04.2022.

    Znači, ovaj drugi bez sankcija smije vrijeđati bolesnu osobu???

  • Nap* 09.04.2022.

    I nek.drugi put voditelji izbace crni humor koji vrijeda neciji izgled

  • 09.04.2022.

    kriv je uzrok da ga nije bilo nebi bilo ni učinjeno .. bravo willi

Komentiraj...
Vidi sve komentare