To je to što me zanima!

Will Smith u LA-u završio u čak dvije policijske postaje

Will Smith viđen je kako ulazi najprije u glavnu postaju, a nešto kasnije i u stanicu Wilshire Boulevard. Holivudski glumac se navodno priprema za ulogu u filmu 'Bright'
Vidi originalni članak

Prolaznici su se šokirali kad su vidjeli tamnoputu filmsku zvijezdu kako ulazi najprije u glavnu postaju, a nešto kasnije i u stanicu u Wilshire Boulevard. 

Posjeta Willa Smitha (47) bila je prijateljska jer se navodno priprema za ulogu u filmu 'Bright'. Neki su uvjereni da je to policijska propaganda zbog aktualnih sukoba s Afroamerikancima. 

Inače, glumac je prije nekoliko mjeseci otkrio zašto je odbio ulogu Djanga u istoimenom hitu redatelja Quentina Tarantina iz 2012. godine. Naime, htio je da u pozadini priče bude ljubav, a ne samo nasilje zbog osvete. Uloga je na kraju pripala Jamieju Foxxu (47). Film je bio nominiran za pet Oscara, a Christoph Waltz (59) ga je i osvojio za najbolju sporednu ulogu.

- Priča je sama po sebi bila savršena i jako sam htio glumiti u filmu, ali Tarantino i ja se nikako nismo mogli dogovoriti te on nije prihvaćao moje ideje o scenariju pa sam na kraju odustao - rekao je Smith. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Plavusa 13 Pink G 31.07.2016.

    Bad boy...

  • Filomena 31.07.2016.

    ne bi ni znali za njega, da nije ulazio u dvije postaje haha

  • black-flag 31.07.2016.

    Da niste naveli da se radi o tamnoputoj zvijezdi, ne bi znali o kome je rijec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare