To je to što me zanima!

Williama Levyja uhvatili su s drugom u luksuznom hotelu

Zavodnik iz serije 'Oprezno s anđelom' novu ljubavnicu upoznao je na snimanju 'Oluje u srcu', a riječ je o bivšoj Miss Universe svijeta Ximeni Navarrete
Vidi originalni članak

William Levy (33) odveo je u krevet sve kolegice s kojima je snimao. Zaveo je i Jennifer Lopez. Nakon njega ona se rastala od Marca Anthonyja, govore kolege zvijezde sapunica.

Zavodnika iz serije “Oprezno s anđelom” prošlog su tjedna uhvatili u novom preljubu. Suprugu Elizabeth Gutiérrez (35) prevario je s bivšom Miss Universe svijeta Ximenom Navarrete (26). O toj aferi šuška se otkako su zajedno glumili u “Oluji u srcu”. Meksički tjednik TV Notas snimio je njihov susret na Floridi. Ximena je doputovala u Miami, gdje Levy živi sa suprugom i dvoje djece. Kad se smjestila u luksuzni hotel, on joj se pridružio.

Dva dana nisu izlazili iz apartmana, a zagrljaje na balkonu snimili su paparazzi. Još u travnju mediji su objavili da Levy napušta suprugu zbog Navarette. Tad su to demantirali, a nove fotografije preljuba Levy još nije komentirao.

Supruga se nije rastala ni zbog J. Lo

U glumicu Elizabeth Gutiérrez (lijevo) William se zaljubio 2003. Imaju sina Christophera (8) i kćer Kailey (4). Zbog afere s J. Lo htjela se rastati, no povukla je papire za razvod zbog, rekla je, njihove djece.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • nata callahan 06.06.2014.

    lik je stvarno zgodan, ali nije mi jasan... zena mu je bomba, a on sara sa strane

  • tota_1 06.06.2014.

    nikad se taj nece primjenit...

  • analara 06.06.2014.

    Predivan je !!!! A tko od nas ne bi to radio da je na njegovom mjestu !?! Prerano je imao obitelj sa takvim vrstom posla!! Prvo se trebao izludirati a ona djecu raditi! A mozda ovo i nista nije istina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare