To je to što me zanima!

Kate Middleton ipak neće biti na otkrivanju spomenika Lady Di: 'To puno govori o situaciji...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kate, Megan, Charles, Camilla i Kraljica Elizabeta, najpopularniji i najvažniji članovi kraljevske obitelji neće prisustvovati na otkrivanju Dianine skulpture, taj dan je rezerviran samo za prinčeve i njihovu mamu
Vidi originalni članak

Svečano otkrivanje spomenika Princeze Diane odvit će se u četvrtak, 1. srpnja.  Da je ostala živa, tad bi slavila 60. rođendan, a zbog pandemijskih mjera broj gostiju je smanjen te supruga princa Williama (39), Kate Middleton (39) neće biti prisutna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok se očekivalo da će Kate biti na raspolaganju da posreduje u miru između Williama i njegovog brata, princa Harryja (36), izvor blizak obitelji rekao je za Page Six da 'Kateino odsustvo dovoljno govori'.

PUK'O MU FILM Williamu je dosta Meghan: Ta grozna žena bila je u potpunosti nemilosrdna prema osoblju

- Mislim da je smanjenje gostiju savršen 'izgovor' da se Catherine da drži podalje. Williamu je dosta drame i Kate ne treba uvlačiti u ovo - rekao je izvor pa dodao kako planiraju  privatni obiteljski posjet s djecom i taj je trenutak daleko važniji od javne retorike.

- William je odlučan da drama u Sussexu ne zasjenjuje ovaj važan trenutak sjećanja na svoju majku koja mu je toliko nedostajala i drži to kao svoj fokus - dodaje izvor.

Prvotni plan uključivao je više od 100 ljudi u publici, no drastično je smanjen te će otkrivanju kipa prisustvovati samo Dianina obitelj, umjetnik čije je kip djelo te nekoliko članova vlade i medija.

Princ Charles (72) također neće sudjelovati jer mu to budi 'stare rane'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bramko duspara 30.06.2021.

    Ti kako oćeš a u nas je običaj ić svojim ukopnicima

  • karlosteiner@gmail.com 30.06.2021.

    Svaka čast Lady Di rodila je dva lijepa nasljednika kraljevske obiteljin ali se nikad nije mogla prilagoditi kraljevskom ponašanju zbog čega je i kraljica Elizabeta patila ...

  • iskra21 30.06.2021.

    Trebala bi doći Catherine iz poštovanja prema princezi Diani

Komentiraj...
Vidi sve komentare