Show

Komentari 11

Williamu je dosta Meghan: Ta grozna žena bila je u potpunosti nemilosrdna prema osoblju

Williamu je dosta Meghan: Ta grozna žena bila je u potpunosti nemilosrdna prema osoblju

Manje od tjedan dana uoči ponovnog susreta prinčeva Williama i Harryja na otkrivanju skulpture njihove majke, otkriveno je što William zbilja misli o supruzi svojeg brata, a poznato je da nikada nije imao dobro mišljenje o njoj

U svojoj kolumni za Daily Mail stručnjak za kraljevsku obitelj Robert Lacey komentirao je skorašnji ponovni sastanak prinčeva Williama (39) i Harryja (36). Naime, u srijedu se Harry vratio u London kako bi sljedeći tjedan prisustvovao otkrivanju kipa njihove majke Lady Di

POGLEDAJTE VIDEO:

Posljednji put kad su se braća vidjeli uživo bilo je na sprovodu njihovog djeda princa Philipa, a Lacey tvrdi kako su bili u, koliko je to moguće, dobrim odnosima samo pred kamerama. Kad ih se više nije snimalo, navodno su se posvađali. Ipak, većina stručnjaka smatra kako se tako nešto neće ponoviti sljedećeg tjedna. William i Harry neće držati zajednički govor, ali se nagađa da će jedan prema drugome biti uljudni, ako ne kako bi izbjegli danje drame u medijima, onda radi Diane i njene uspomene.

Princes at charity polo match

Razdor između braće započeo je prošlogodišnji odlazak Harryja i njegove supruge Meghan Markle (39) u Kaliforniju, nakon što su odbili dalje obnašati svoje kraljevske dužnosti, a bombastični intervjui koji su uslijedili ove godine samo su povećali to neslaganje. Poznato je kako je William i prije njihovog vjenčanja upozoravao Harryja da bi trebao bolje promisliti koga uvodi u obitelj, što je, naravno, razljutilo Harryja.

Lacey prenosi kako to nije bio jedini put kad je William izrazio svoje pravo mišljenje o Meghan. Jedan od Williamovih i Harryjevih zajedničkih prijatelja ispričao mu je kako je u William na komentar da svi imaju šogorice s kojima se teško nositi eksplodirao.

- Pogledajte kako se ta vražja žena odnosila prema mojem osoblju: nemilosrdna je! - navodno je rekao vojvoda od Cambridgea.

Nekolicina Harryjevih prijatelja prvi su se složili s tim mišljenjem o Meghan.

- Meghan može 500 posto biti noćna mora. S njom PR uvijek ima posla. Baš je... Amerikanka! - izjavio je jedan za Laceyja.