To je to što me zanima!

Willow Smith (10) snimila spot za novi singl '21st Century Girl'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
POSTAPOKALIPTIČNA ERA Maloljetna kćer Willa Smitha nakon uspješnog debitantskog singla 'Whip My Hair' snimila je spot za pjesmu '21st Century Girl'...
Vidi originalni članak

Willow Smith (10) objavila je spot za pjesmu '21st Century Girl' koji je smješten u postapokaliptičnoj eri. Maloljetna pjevačica u videu, u kojem se pojavljuje i glumačka veteranka Cicely Tyson, u spotu se pojavljuje s kapuljačom te mijenja nekoliko odjevnih kombinacija. Willow se trenutačno s ocem Willom Smithom (42) nalazi u Velikoj Britaniji. Njezina majka Jada Pinkett Smith i brat Jaden (12) putovali su s pjevačicom kako bi bila podrška Justinu Bieberu na njegovoj turneji 'Never Say Never' po Velikoj Britaniji i Irskoj. O svojoj ljubavi prema obitelji Smith progovorio je i Bieber koji je rekao da Willa smatra očinskom figurom.

- Obitelj Smith bila je sjajna prema meni i puna podrške u svemu što radim. Oni su jako dobri ljudi - rekao je Justin Bieber za obitelj pjevačice koja se proslavila uspješnim debitantskim singlom 'Whip My Hair'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • loly0 26.04.2011.

    bas mi je ok bar nesto radi sto zeli, nije po ulicama i ne radi budalu od sebe pa da mjenja decke ko i neke, bas je cool :))

  • reddevil0511987 09.03.2011.

    Pa dijete se i bavi onim sto zeli, mala se fura na rihannu kao i milijuni ostalih cura i curica samo sto ona ima priliku a ostale nemaju, u tome je razlika. Samo sto ste vi pretupavi i zatucani da bi to shvatili

  • yumma 08.03.2011.

    Prava ćaćina kći!

Komentiraj...
Vidi sve komentare