To je to što me zanima!

Wilson optužila kolegu: Tjerao me da mu gurnem prst u guzu

Za to vrijeme njegovi prijatelji su se glasno smijali i pokušavali snimiti cijelu situaciju mobitelom. Rebel ga je odbila i izašla iz prostorije. Odmah je nazvala svog menadžera i odvjetnika
Vidi originalni članak

Posljednja u nizu glumica koje su odlučile progovoriti o seksualnom zlostavljanju na setu je Rebel Wilson (37). Australka je svoje neugodno iskustvo podijelila na društvenim mrežama.

- Muškarac na visokoj poziciji je tražio da odem s njim u sobu. Nakon toga me nekoliko puta pitao hoću li gurnuti prst u njegovu guzu - napisala je glumica i dodala kako se radi o jednom slavnom glumcu.

Za to vrijeme njegovi prijatelji su se glasno smijali i pokušavali snimiti cijelu situaciju mobitelom. Rebel ga je odbila i izašla iz prostorije.

- Nakon toga sam nazvala svog menadžera i odvjetnika te im se požalila. Oni su kontaktirali studio pa sam se osigurala da sljedeći put kad mi se ovakva scena dogodi mogu napustiti projekt - objasnila je.

No to nije jedina neugodna situacija koju je doživjela u Hollywoodu. Wilson je otkrila kako ju je prije nekoliko godina poznati redatelj pozvao u svoju hotelsku sobu.

- Mislila sam da ćemo pričati o filmu. Srećom, nije bilo fizičkog kontakta jer ga je nazvala supruga i počela vikati na njega te ga optuživati da spava s glumicama. Bila je toliko glasna da sam sve razumjela i brzo pobjegla iz sobe - rekla je Rebel.

Izjavila je kako je svjesna da njezine priče nisu brutalne kao one od njezinih kolega i kolegica no da se ipak može poistovjetiti s onim što su oni prolazili.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • andy77 14.11.2017.

    Nju čak nisu htjeli ni sexati :')

  • Papatest 14.11.2017.

    A što je mogao tražiti pogledaj se.

  • _Varešak_ 13.11.2017.

    Dobro je još i prošla, magao je zatražiti da mu gurne nos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare