To je to što me zanima!

Winslet i DiCaprio vidjeli su se nakon tri godine: 'Nisam mogla prestati plakati, nije bilo lako'

Njihovo prijateljstvo traje još od 1997. godine, kada su punih sedam mjeseci snimali filmski hit 'Titanik'. Iako su u njemu bili ljubavnici, u stvarnom životu jedno prema drugome nikada nisu gajili te vrste simpatije
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Kate Winslet (46) najpoznatija po ulozi Rose u filmu 'Titanik' već dugi niz godina njeguje svoje prijateljske odnose sa slavnim glumcem Leonardom DiCapriom (47). No, pandemija koronavirusa učinila je svoje, pa se oskarovski duo nije mogao vidjeti tri godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako da su se dugogodišnji prijatelji tek sada uspjeli vidjeti u Los Angelesu. A emotivna Kate nije uspjela suspregnuti emocije.

- Nisam mogla prestati plakati kad sam ga vidjela - izjavila je.

 Naime, ovaj oskarovski duo nije se mogao prije vidjeti zbog stogih režima uzrokovanih pandemijom.

-  Bila sam u Londonu, a on u New Yorku, tako da nije postojala šansa da odemo na večeru ili barem kavu. Nismo mogli napustiti naše zemlje - rekla je Winslet.

 Glumica je rekla da su nakon snimanja 'Titanika' ona i Leo postali 'prijatelji za cijeli život'.

- Nije nam bilo lako, ali barem smo bili u tome zajedno - prisjetila se Kate napornih sati snimanja filma.

 Podsjetimo, njihovo prijateljstvo traje još od 1997. godine, kada su punih sedam mjeseci snimali filmski hit 'Titanik'. Iako su u njemu bili ljubavnici, u stvarnom životu jedno prema drugome nikada nisu gajili te vrste simpatije.

FELJTON: VELIKE FILMSKE LJUBAVI Savršeno su glumili ljubavnike, a postali su - najbolji prijatelji

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Joza Prezaduzeni 25.12.2021.

    Veli CIA da je preteca HDZa potopila Titanic

  • Zorba 25.12.2021.

    Ne bih se suglasio da je u Titanicu Kate WINSLET imala svoju najpzapazeniju ulogu. AKO BI SE GLEDALO U ODNOSU NA DULJINU FILMA jer je tu bila najprisutnija, onda hajde da. No kao filmski kriticar, sjecam se toga, nisam joj dao najpovoljniju ocjenu. JEDNNOSTAVNO, bila mi je preuigrana, ali ipak bolja od Caprija koji mi se doimao kao njen mladji brat, koji se brine o svojoj sestri.Radije bih istaknuo KW u filmu Revolucionary roud, takodjer s Leom i osobito u ulozi u filmu 'Zena kojoj sam citao' s Ralfom Finesom...kao cuvarice zatvora u Aushwitzu

  • Mesar86 25.12.2021.

    Toliko me srce boli da k zaboli

Komentiraj...
Vidi sve komentare