To je to što me zanima!

'Wolverine 3': Hugh Jackman se ozbiljno nabildao za ulogu

Glumac koji je toliko vjerno prenio bijesnog Wolverinea na filmsko platno još jednom se priprema za ulogu divljeg Kanađanina, te nam je pokazao koliko volje i rada valja u to uložiti
Vidi originalni članak

Put do uspješnog glumca u akcijskim filmovima popločen je trudom, oštrim dijetama i velikom količinom vježbanja. Glumci i glumice danas moraju, osim prirodno dobrog izgleda, uložiti i značajnu količinu truda da bi što bolje sličili superherojima koje predstavljaju u filmovima, a jedan od onih koji nas svaki put oduševe svojim pothvatima je Hugh Jackman.

Glumac koji je toliko vjerno prenio Wolverinea na filmsko platno još jednom se priprema za ulogu divljeg Kanađanina, te je pokazao koliko u stvari volje i rada valja u to uložiti.

Pogledajte video

Kako smo već prije javili, uz Jackmana bi se u filmu trebao pojaviti i Richard E. Grant u ulozi pomahnitalog znanstvenika, Boyd Holbrook kao mišićavi monstrum te Stephen Merchant u još neotkrivenoj ulozi. Uz njih, najavljeno je i da se u serijalu opet pojavljuje Patrick Stewart.

Na film o neuništivom superheroju morat ćemo strpjeti do naredne godine, a ako vam stvarno nedostaje, Wolverinea ste ove godine mogli vidjeti u najnovijem izdanju 'X-Mena', 'X-Men:Apocalypse'.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kung fu panda 03.08.2016.

    auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  • Petty 03.08.2016.

    Malo vise Hugha a malo manje Nives,Seve,Lidije itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare