Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
2 komentara

'Wolverine 3': Patrick Stewart nam je dao jako dobre vijesti

Nakon što smo vidjeli njegovu smrt u trećem nastavku sage o X-Menima, mislili smo da je to to od Profesora X-a i Patricka Stewarta. No klasični glumac nas je još jednom iznenadio

Foto: Twitter/Screenshot
2 komentara

Iako se o tome nagađalo neko vrijeme, nije bilo službene potvrde da se u serijal o kosmatom Kanađaninu vraća i Patrick Stewart u svojoj ulozi Profesora X-a. No nedavno je njegov službeni račun na Twitteru objavio jako interesantan tvit.

Premda niti ovo nije službena potvrda, ipak je dovoljno jasan nagovještaj o tome što će glumac uskoro raditi.

Kako smo već prije javili, uz njega bi se u filmu trebao pojaviti i Richard E. Grant u ulozi pomahnitalog znanstvenika, Boyd Holbrook kao mišićavi monstrum te Stephen Merchant u još neotkrivenoj ulozi.

Na film o neuništivom superheroju ćemo se morati strpjeti do naredne godine, a ako vam stvarno nedostaje, Wolverinea ove godine možete vidjeti u najnovijem izdanju 'X-Mena', 'X-Men:Apocalypse', u svim CineStar kinima, u distribuciji Blitz Film i Video.

 

Tema: FILM

Message