To je to što me zanima!

Wow, kakav tata! Zvijezda filma 'Osvetnici' gura kolica ulicama Londona i uživa u očinskoj ulozi

Tom i Zawe upoznali su se 2019. godine, a ubrzo i zaljubili. Prošle su godine u listopadu postali i roditelji, a svoj privatan život pokušavaju držati u tajnosti
Vidi originalni članak

Glumac Tom Hiddleston (42) viđen je u javnosti po prvi put nakon što je postao otac.

SRETNA VIJEST Tom Hiddleston i zaručnica Zawe Ashton postali roditelji: 'Ne spavaju, ali su oduševljeni'

Viđen je kako u kolicima gura malenu bebu ulicama Londona. Za ugodnu šetnju Tom je odjenuo crnu trenirku, crnu majicu, a na glavi je nosio i crnu kapu. U šetnju su poveli i kućnog ljubimca.

Glumac i njegova partnerica Zawe Ashton (38) roditelji su postali prošle godine u listopadu, a još uvijek nisu javnosti otkrili niti spol niti ime djeteta. Tada je vijest o rođenju bebe potvrdio izvor blizak paru za US Weekly te rekao:

- Tom i Zawe obožavaju ulogu roditelja i ispunjeni su s radošću - rekao je tada njihov bliski prijatelj te dodao kako im je teško i kako ne spavaju, ali da su oduševljeni.

Tom i Zawe prvi su se put upoznali 2019. godine, kada su zajedno glumili u kazališnoj predstavi 'Izdaja'. U posljednje se vrijeme sve više šuška kako bi se par mogao zaručiti, a uskoro i vjenčati.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mrs Karen 23.02.2023.

    wow kakav tata, voli svoje dijete i brine o njemu?! wtf. pa zar smo do toga dosli?

  • Defiant 23.02.2023.

    Nisam razumio "senzaciju"?Heroj??? Zasto, jer je musko i gura kolica!? Nisam nikada cuo takav pridjev za zenu da je heroj jer gura kolica, pa on je odrasla osoba i svjesno je napravio djete i valjda takva osoba razumije i sta jos dolazi u "paketu". 

  • kojajeura 23.02.2023.

    Izasao sa djetetom i odma wow?!? Sta je normalno postalo senzacija??

Komentiraj...
Vidi sve komentare