To je to što me zanima!

'X-Men: Apocalypse': Kako je nastao prvi i najmoćniji mutant

Nitko o njemu ništa ne zna. Nitko tisućljećima nije čuo za njega. No baš svi znamo za grozote koje su počinjene u njegovo ime. Vulkani, pošasti, potresi, Apocalypse je kriv za sve
Vidi originalni članak

Apocalypse, kojeg glumi Oscar Isaac, je mutant o kojem se zna jako malo, osim mitologije koju smo dobili putem stripova. Stoga su se redatelj 'X-Men: Apocalypse' Bryan Singer i glavni glumac u filmu, James McAvoy, potrudili da nam malo više toga kažu o glavnom negativcu, koji je toliko opak da je čak i film po njemu dobio ime.

Pogledajte video u tvitu ispod.

S namjerom da uništi sve i podigne novo društvo, u kojem će vladati nad svime, Apocalypse krene u bespoštedni rat, s Magnetom (Michael Fassbender) na svojoj strani. I dok sudbina Zemlje visi na koncu, samo par mlađahnih mutanata može preokrenuti tijek sudbine. Raven (Jennifer Lawrence) uz Profesora X-a (James McAvoy) okuplja tim neiskusnih X-Mena da bi zaustavili pošast koja prijeti čovječanstvu.

'X-Men: Apocalypse', je zadnji film u popularnoj trilogiji, koja je započela s 'X-Men: Prva generacija'. Film pogledajte u svim kinima od 19. svibnja, čak tjedan dana prije nego što stiže na američko tržište, u distribuciji Blitza.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • anal_bleaching 05.05.2016.

    Vidi se da je neki s iblerovog trga mutant pravi ustasa

  • 03.05.2016.

    koji debilizam

  • plik 03.05.2016.

    Kaj me briga za Apocalypse.. Gledam mutante s Gornjeg grada, kakvu katastrofu ovdje rade.. Vec godinama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare