To je to što me zanima!

YouTube zabranio video: Kate je preseksi dok pleše 'dougie'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Videoisječak u kojem manekenka Kate Upton u bikiniju pokazuje svoje plesno umijeće zabranjen je na YouTubeu zbog kršenja njihovih pravila o golotinji
Vidi originalni članak

Kate Upton (19) je pokazala svoje plesno umijeće u izvedbi 'dougie' plesa na pjesmu 'Cat Daddy' grupe The Rej3ctz.

Pred kamerom modnog fotografa Terryja Richardsona (47) koji ju je snimao za Harpers Bazaar manekenka je zaplesala u minijaturnom crvenom bikiniju

- To je, dečki, sve što ćete dobiti - rekla je Kate koja se nakon početne sramežljivosti opustila pred kamerama i završila nastup uz smijeh.

No video, koji je objavljen na Richardsonovom blogu Terry TV, ubrzo je zabranjen na YouTubeu zbog kršenja njihovih pravila o golotinji. 

Plavokosa manekenka obožava pokazivati svoje zavodljive obline. Ove godine krasila je naslovnicu časopisa Sports Illustrated i glumila u kontroverznoj komediji 'Three Stooges' zbog čega je izazvala bijes američkih katolika jer u filmu umjesto redovničkog habita nosi minimalistički kupaći kostim. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • doranorafora 02.05.2012.

    uopće nije rekla: "To je sve što dečkima treba" nego je rekla: "That's all you'll, guys, get!", a to znači :" To je, dečki, sve što ćete dobit!"

  • exploit 02.05.2012.

    napunio bi ju ko mocart kajdanku.

  • RobertKinčeš 02.05.2012.

    mi ljudi "obični" ne smijemo više znat nego što znamo. zato sve će nam zabranit polako. cenzuriraju sve. ni lijepotice više ne smijemo gledat da nebi bar malo uživali u lepoti. mi smo robovi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare