To je to što me zanima!

Z. Cvitešić 'beljila' se za selfie na crvenom tepihu u Sarajevu

Uoči otvaranja 20. Sarajevo Film Festivala Gaelu Garciji Bernalu uručeno je počasno 'Srce Sarajeva', a na crvenom tepihu oduševile su Sabina Šabić i njena kći Sara
Vidi originalni članak

U Sarajevu je nešto skromnijom ceremonijom na crvenom tepihu otvoren 20. Sarajevo Film Festival. Uoči ceremonije, gostu ovogodišnjeg SFF-a Gaelu Garciji Bernalu (35) uručeno je počasno 'Srce Sarajeva'. Sam Bernal bio je iznenađen da se na SFF prikazuje njegov film "Pasja ljubav" koji je snimljen daleke 2000. godine.  

Na otvorenju se pojavila i Zrinka Cvitešić (35), a iako su mnogi očekivali da će s njom u pratnji biti i Niko Kranjčar, Zrinka je na tepihu bila sama. Smješkala se publici, fotografirala se s fanovima uz ogradu crvenog tepiha i 'beljila' se za selfie. 

U pratnji iskusne Mirjane Karanović pred Narodnim pozorištem u Sarajevu se crvenim tepihom prošetala i Marija Škaričić. Skroman je bio i Leon Lučev, koji je nakon davanja kratke izjave TV ekipama sam pozirao brojnim fotografima.  

Posebnu pažnju izazvale su Sabina Šabić, izvršna producentica Sarajevskog ratnog teatra (SARTR) i njena kćerkica Sara koje su prošetale odjevene u zastavu Palestine, kao podrška žrtvama u Gazi. Njih dvije učestvovale su u omnibusu 'Mostovi Sarajeva' koji se prikazuje na ovogodišnjem Festivalu.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Tišina mora 18.08.2014.

    Zrinka je prelijepa..jedna od rijetkih na sceni za koje mogu reci da bas posebno sjaji i izgleda...

  • 18.08.2014.

    One zastave govore sve.

  • ST0001IM 17.08.2014.

    jel ono Merlin dosa ko klaun na zadnjoj slici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare